ورقه های تابه گوشت خوک بدون استخوان کاملاً آبدار پخته می شود و در کنار آن سیب، سیب زمینی شیرین و پیاز قرمز تفت داده شده است. همه چیز با روغن زیتون، رزماری، خردل و ماریناد شربت افرا برای تعادل کامل طعمهای شیرین، تند و خاکی پر شده است. این دستور غذا برای شب های دنج پاییزی عالی است، و از همه بهتر – به سختی هیچ ظرفی برای شستن وجود دارد!
چه کسی یک غذای ورقه ای خوب را دوست ندارد؟ همه چیز در یک تابه پخته میشود تا به راحتی تمیز شود و در حالی که فر شما تمام کارهای سخت را برای شما انجام میدهد. شما عاشق این تکه های گوشت خوک ورقه ای آسان خواهید شد.
گوشت خوک و سیب کبریتی است که در بهشت ساخته شده است. کباب کردن سیب ها با گوشت خوک آنها را نرم می کند و یک افزودنی شیرین خوشمزه به غذا است. سیب زمینی شیرین هم به دلیل طعم و مزه و هم دلچسب بودن، بهترین چیز برای اضافه کردن به مخلوط است.
و ماریناد؟ اوه پسر، شما در حال لذت بردن. مخلوطی از روغن زیتون، سرکه بالزامیک، شربت افرا، رزماری تازه و خردل غلات کامل (البته نمک و فلفل) – شما می خواهید آن را روی همه چیز بگذارید!
مواد لازم و جایگزین
- گوشت خوک بدون استخوان – این دستور غذا را میتوان به راحتی با گوشت خوک یا سینه یا ران مرغ درست کرد. فقط به تنظیمات مورد نیاز در زمان و دمای آماده شدن توجه داشته باشید – برای مثال، پختن خردههای استخوانی بیشتر طول میکشد و مرغ باید در دمای بالاتری پخته شود. (165 درجه فارنهایت به جای 145).
- سیب – هر نوع آن درست است، اما یک نوع سفت و ترش بهترین است (مانند ننهسنگ یا ترد عسل).
- سیب زمینی های شیرین – یا اگر میخواهید غذای سریعتری داشته باشید، مقدار سیب را دو برابر کنید!
- پیاز قرمز – یا هر نوع پیاز دیگری
- مواد تشکیل دهنده ماریناد
- روغن زیتون
- رزماری تازه (یا در کمی خشک شده)
- سرکه بازامیک
- شربت افرا (یا عسل یا شکر قهوه ای)
- خردل سبوس دار (یا دیژون)
- نمک و فلفل
طرز تهیه ورقه ورقه ای گوشت خوک
برای این دستور، ماریناد را با هم مخلوط کرده و نیمی از یک تابه را با سیب زمینی شیرین و پیاز اضافه می کنید. تکه های گوشت خوک را به بقیه ماریناد داخل کاسه اضافه کنید. سیب زمینی ها را برای مدتی تفت دهید، سپس آن ها را صاف کنید. سیب و گوشت خوک را به ماهیتابه اضافه کنید. تفت دهید تا دمای داخلی گوشت خوک 145 درجه فارنهایت باشد.
لطفاً برای دستور پخت کامل از جمله مقدار مواد و دستورالعمل های دقیق به انتهای پست بروید.
سوالات متداول
145 درجه فارنهایت. این دمایی است که گوشت خوک باید به آن درجه حرارت بپزد و بعد از آن 3 دقیقه استراحت کنید تا مطمئن شوید که خوردن آن بی خطر است و همچنین آبدار و لطیف است. توجه داشته باشید که این توصیه اخیراً تغییر کرده است. در اینجا بیشتر در مورد دمایی که گوشت خوک باید از FDA پخته شود، آورده شده است.
توصیه می کنم مراقب دما باشید و از دماسنج مرغوب، سریع و دقیق گوشت استفاده کنید تا بیش از حد آنها را نپزید. من عاشق Thermoworks Thermapen One هستم.
مطمئن! برای یک شام سریعتر، از دو برابر سیب استفاده کنید و از سیب زمینی شیرین صرف نظر کنید. به این ترتیب می توانید همه چیز را یکجا بپزید.
من ضخامت 1 اینچ را برای زمان پیشنهادی در دستور غذا توصیه می کنم، اما مسئله مهمتر این است که ضخامت همه آنها یکسان است. در غیر این صورت، برخی قبل از برخی دیگر کاملاً پخته می شوند.
سایر وعده های غذایی تابه ای
آیا می دانستید نظر دادن و رتبه بندی دستور العمل ها یکی از بهترین راه هایی است که می توانید از وبلاگ نویسان غذای مورد علاقه خود حمایت کنید؟ اگر این دستور غذا را درست کردهاید، لطفاً روی ستارههای زیر کلیک کنید تا نظر بدهید و به این دستور غذا امتیاز دهید و/یا عکسها را در رسانههای اجتماعی با استفاده از هشتگ #bowlofdelicious یا برچسبگذاری @bowlofdelicious به اشتراک بگذارید!
ورق گوشت خوک با سیب و سیب زمینی شیرین
این شام ورقهای آسان شامل تکههای گوشت خوک بدون استخوان، سیبزمینی شیرین خرد شده، پیاز قرمز و سیبهای خرد شده است که در ماریناد بالزامیک خردل رزماری افرا ریخته شده و برشته شدهاند. شما عاشق این خواهید بود که چقدر طعم دارد و این دستور غذا به چند غذا نیاز دارد!
این دستور العمل را ذخیره کنید ذخیره!
چاپ
سنجاق
نرخ
خدمات: 4 وعده های غذایی
کالری: 514کیلو کالری
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
عناصر
- 4 گوشت خوک بدون استخوان حدود 1 ½ – 2 پوند. در مجموع، تقریبا 1 اینچ ضخامت
- 2 سیب زمینی شیرین متوسط پوست کنده و به قطعات تقریبا ½ اینچی خرد کنید
- 1 پیاز قرمز متوسط یک چهارم یا ضخیم برش داده شده است (یادداشت ها را ببینید)
- 2 سیب های بزرگ بریده شده (یادداشت ها را ببینید)
دستورالعمل ها
-
فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. گوشت خوک را از یخچال خارج کنید تا کمی گرم شود. سیب زمینی های شیرین را پوست گرفته و خرد کرده و پیاز و سیب را خلال کنید.
-
در یک کاسه بزرگ، تمام مواد لازم برای ماریناد را با هم مخلوط کنید.
-
سیب زمینی شیرین و پیاز را روی یک ورقه پخت لبه دار قرار دهید. با قاشق حدود نیمی از سس را بردارید و سیب زمینی شیرین و پیاز را مستقیماً روی ورقه پخت بریزید. در یک لایه یکنواخت پهن کرده و در فر قرار دهید. حدود 15-20 دقیقه تفت دهید، تا زمانی که سیب زمینی شیرین کمی نرم شود و پیازها شروع به قهوه ای شدن کنند.
-
در همین حال، تکه های گوشت خوک را با بقیه ماریناد در یک کاسه بزرگ قرار دهید و با هم مخلوط کنید تا پوشش داده شوند. در حالی که منتظر هستید تا سیب زمینی شیرین و پیاز بپزند، اجازه دهید تا در ماریناد بنشینند.
-
سیب زمینی های شیرین را از فر بیرون بیاورید و آن ها را در یک طرف ورقه پخت قرار دهید تا جا برای گوشت خوک باز شود. سیب ها را روی تابه ورقی در فضای باز بچینید و گوشت خوک ترشی شده را روی آن ها قرار دهید.
-
دوباره به مدت 20 دقیقه دیگر یا تا زمانی که گوشت خوک کاملاً بپزد و دمای داخلی آن 145 درجه فارنهایت باشد را در فر قرار دهید. (یادداشت ها را ببینید). اگر دوست داشتید 5 دقیقه آخر را آب پز کنید تا روی آن قهوه ای و کاراملی شود (بهتر است سیب زمینی شیرین را قبل از آب پز کردن بردارید، زیرا ممکن است بسوزد).
-
از فر خارج کنید و اجازه دهید تا گوشت خوک حداقل 5 دقیقه در دمای اتاق بماند. گوشت خوک را با سیب، پیاز و سیب زمینی شیرین سرو کنید.
یادداشت
- ضخامت گوشت خوک: گوشت خوک نازکتر یا ضخیمتر ممکن است زمان کوتاهتر یا طولانیتری برای پختن داشته باشد، همچنین بسته به دمایی که در آن شروع میشود. سعی کنید تکه های گوشت خوک را با ضخامت یکنواخت تهیه کنید تا همه آنها برای مدت زمان یکسانی بپزند.
- دمای گوشت خوک: گوشت خوک تمایل به خشک شدن دارد و در دمای 145 درجه فارنهایت کاملا پخته می شود. پختن در دمای بالاتر ممکن است منجر به بافت خشک کن شود. توصیه می کنم مراقب دما باشید و از دماسنج گوشت با کیفیت، سریع و دقیق استفاده کنید. من عاشق Thermoworks Thermapen One هستم.
- با عجله؟ برشته شدن سیب زمینی شیرین کمی طول می کشد، بنابراین اگر می خواهید شام سریع تری داشته باشید، می توانید به جای آن از دو برابر سیب استفاده کنید. اگر این کار را انجام دادید، از تفت اولیه صرف نظر کنید و همه چیز را یکباره روی تابه ورق بگذارید تا همزمان برشته شود. این نسخه سریعتر با برنج سرو می شود تا کمی حجیم شود و گوشت خوک و سیب در بالا سرو می شود.
- از هر نوع سیبی می توان استفاده کرد، اما یک نوع تارت و سفت بهترین است، مانند گرانیسمیس یا ترد عسل.
- اگر پیازها را خیلی نازک برش دهید، ممکن است بسوزند. این دستور غذا در ابتدا پیازهای نازک برش داده شده بود، اما پس از بازخورد خوانندگان، آن را به یک چهارم یا ضخیم برش تغییر دادم. مال من وقتی به صورت نازک برش داده شد کاملا نان تست شد (همانطور که در عکس ها می بینید) و هنوز هم خوشمزه بودند، اما یک ورقه ضخیم تر یا یک یا دو عدد پیاز ربع شده قطعا بهتر عمل می کند.
تغذیه
کالری: 514کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 45g | پروتئین: 31g | چربی: 23g | چربی های اشباع شده: 5g | چربی های چند غیر اشباع: 3g | چربی اشباع شده: 14g | چربی ترانس: 0.1g | کلسترول: 90میلی گرم | سدیم: 753میلی گرم | پتاسیم: 1057میلی گرم | فیبر: 6g | قند: 21g | ویتامین A: 16120IU | ویتامین سی: 9میلی گرم | کلسیم: 73میلی گرم | اهن: 2میلی گرم
سلب مسئولیت اطلاعات تغذیه
اطلاعات تغذیه ای ارائه شده بهترین تخمین من است و شامل هیچ گونه سدیم اضافه شده از چاشنی تا مزه، هیچ ماده اختیاری نیست و برندها را در نظر نمی گیرد. من از یک API خودکار برای محاسبه این اطلاعات استفاده می کنم. با استفاده از یکی از این ابزارها، خودتان آن را محاسبه کنید: