سالاد کلم بروکسل تراشیده شده آسان


این سالاد کلم بروکسل تراشیده شده آسان و خوشمزه است، با سس مساوی شیرین، تند و خوش طعم، مقداری حرارت از تکه های فلفل قرمز و کرانچ از بادام. پروتئین مورد علاقه خود را برای تبدیل شدن به یک وعده غذایی اضافه کنید!

نمای بالا به پایین سالاد کلم بروکسل تراشیده شده روی بشقاب

هنگامی که پاییز فرا می رسد، این سالاد کلم بروکسل تراشیده شده تقریباً در خانه من در حال چرخش است. این یک گزینه ناهار عالی است (شاید با مقداری نخود ترد در بالا)، اما ما همچنین دوست داریم آن را در کنار شام بخوریم. این فقط یکی از آن سالادهایی است که با همه چیز همراه است.

و از همه بهتر؟ این دستور فقط از 10 ماده استفاده می کند، می تواند در عرض 15 دقیقه آماده شود، و برای چند روز در یخچال نگهداری می شود – که به این معنی است که برای تهیه غذا عالی است!

سالاد کلم بروکسل خرد شده آسان در بشقاب با چنگالسالاد کلم بروکسل خرد شده آسان در بشقاب با چنگال

چرا این دستور العمل سالاد کلم بروکسل تراشیده شده را دوست خواهید داشت؟

در اینجا چیزی است که این سالاد را برنده می کند:

  • تعادل کامل طعم ها. این سس سالاد کمی از همه چیز دارد – شیرینی از عسل، لطافت از لیمو، و نت های خوش طعم از پودر سیر. بعلاوه، تکه های فلفل قرمز به اندازه کافی گرما را اضافه می کنند.
  • ترد و ترد. اینجا سالاد خیس نیست! کلم بروکسل تراشیده شده همراه با بادام برشته شده به این سالاد ترد رضایت بخشی و بافتی ترد می دهد.
  • همه کاره. مقداری مرغ کبابی یا توفو اضافه کنید تا به یک وعده غذایی کامل تبدیل شود یا آن را به عنوان غذای جانبی در کنار پروتئین مورد علاقه خود سرو کنید.
مواد لازم برای سالاد کلم بروکسل تراشیده شده در کاسه قبل از مخلوط کردنمواد لازم برای سالاد کلم بروکسل تراشیده شده در کاسه قبل از مخلوط کردن

آنچه شما نیاز دارید

در اینجا تمام موادی که هنگام تهیه این سالاد کلم بروکسل تراشیده شده به آن نیاز دارید، آورده شده است. حتماً کارت دستور غذا را در پایین صفحه بررسی کنید تا مقادیر دقیق هر ماده را ببینید.

  • کلم بروکسل – به دنبال جوانه هایی باشید که سفت و سبز روشن هستند. از هر چیزی که به نظر زرد یا دارای لکه های قهوه ای است خودداری کنید.
  • کلم پیچ – از هر نوعی که دوست دارید استفاده کنید.
  • بادام ورقه شده – یا پپیتا یا تخمه آفتابگردان برای گزینه ای بدون آجیل.
  • قلب های کنفی – منبع عالی پروتئین گیاهی!
  • روغن زیتون
  • آب لیمو – استفاده از تازه فشرده؛ طعم روشن تری نسبت به بطری دارد.
  • شربت عسل یا افرا
  • پودر سیر – برای طعم معطر برای متعادل کردن سس.
  • نمک
  • تکه های فلفل قرمز – با خیال راحت مقدار را به دلخواه تنظیم کنید.
  • فلفل آسیاب شده
سالاد کلم بروکسل تراشیده شده در بشقابسالاد کلم بروکسل تراشیده شده در بشقاب

نحوه اصلاح کلم بروکسل: 4 روش

تراشیدن کلم بروکسل ممکن است کمی دردناک باشد، اما همچنین یکی از روش های مورد علاقه من برای خوردن آن است. در طول سال‌ها – بله، تراشیدن کلم بروکسل – چهار راه برای انجام آن پیدا کرده‌ام. من آنها را از ساده ترین تا سخت ترین برای شما لیست می کنم.

  • غذاساز. امروزه بیشتر غذاسازها با چند تیغه مختلف عرضه می شوند. آنها تیغه S معمولی دارند، اما سپس یک رنده و یک برش دارند. من دارم این غذاساز 11 فنجانی Cuisinart و از پیوست برش دهنده استفاده کنید. شما فقط آنها را بشویید و بلافاصله آنها را اضافه کنید. بسیار سریع و آسان است!
  • برش ماندولین. من عاشق برش ماندولین من و این دومین روش مورد علاقه من برای اصلاح کلم بروکسل است. آنها را (با دقت) از ساقه نگه می دارم و سپس آنها را روی تیغه می گذارم. این کمی خطرناک است و قطعا زمان بیشتری می برد، اما شما می توانید برش های یکنواخت و ثابتی که من دوست دارم تهیه کنید.
  • جعبه رنده. مشابه ماندولین نیز می توانید استفاده کنید جعبه رنده شما. شما باید مراقب نگه داشتن آن باشید و در عین حال از آن برای بریدن کلم بروکسل خود نیز استفاده کنید.
  • چاقو. کندترین و آزاردهنده ترین راه برای بریدن کلم بروکسل با چاقو است. اساسا شما فقط باید صبور باشید و آنها را تا حد امکان نازک کنید. نقطه ضعف این روش: کند است و نمی توانید اندازه های ثابتی داشته باشید. اما نسبت به دو مورد قبلی نیز ایمن تر است.

طرز تهیه سالاد تراشیده کلم بروکسل

حالا که جوانه های خود را تراشیده اید، بیایید از آنها استفاده کنیم!

  • سبزی ها را آماده کنید. کلم بروکسل ریش شده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید، سپس کلم پیچ را به صورت روبان برش دهید و آن را نیز به کاسه اضافه کنید.
  • بادام را برشته کنید. بادام ها را روی یک ورقه پخت یا در ماهیتابه قرار دهید. آنها را در فر یا روی اجاق گاز برشته کنید تا قهوه ای طلایی شوند، سپس آن ها را با قلب های کنفی به کاسه اضافه کنید.
  • پانسمان را درست کنید. در یک کاسه کوچک جداگانه، بقیه مواد را با هم مخلوط کنید.
  • سبزی ها را ماساژ دهید. پانسمان را داخل کاسه بریزید و با دستان خود ماساژ دهید.
  • پایان. مزه دار کنید، سپس سرو کنید.
نمای بالای سر دو بشقاب سالاد کلم بروکسل تراشیده شدهنمای بالای سر دو بشقاب سالاد کلم بروکسل تراشیده شده

نکاتی برای موفقیت

در اینجا چند نکته وجود دارد که به شما کمک می کند مطمئن شوید که سالاد کلم بروکسل تراشیده شده شما عالی است:

  • از ماساژ دادن غافل نشوید. مانند سالاد کلم پیچ ماساژ داده شده، این مرحله برای اطمینان از اینکه کت سس تمام کلم های بروکسل و کلم برگ تراشیده شده را پوشش می دهد، بسیار مهم است. همچنین برگ ها را نرم می کند و مقداری تلخی آنها را قطع می کند. به من اعتماد کن، ارزش این را دارد که دستانت را کمی آشفته کنی!
  • آن جوانه ها را خوب و نازک برش دهید. نکته کلیدی این سالاد برش دادن نازک کلم بروکسل است تا به راحتی خورده شود و سس به خوبی جذب شود.
  • بادام را از نزدیک تماشا کنید. آنها می توانند بسیار سریع از رنگ پریده به سوخته تبدیل شوند!

پیشنهادات خدمت

همانطور که نوشته شده است، این سالاد قطعا بیشتر یک غذای جانبی است. خوشمزه است، اما تا زمانی که آن را کامل نخورید، سیرتان نمی کند. اما همچنین یک پایه عالی است، بنابراین به راحتی می توان آن را کمی بیشتر جاز کرد تا به آن کمک کند تا پرکننده تر شود. راه های مورد علاقه من برای پر کردن سالاد عبارتند از:

  • پروتئین. مرغ کبابی، توفو کبابی بالزامیک، ماهی قزل آلا، یا حتی نخود ترد، همه راه‌های عالی برای افزایش محتوای پروتئین سالاد و سیر کردن و رضایت‌بخش‌تر کردن آن هستند.
  • کربوهیدرات های پیچیده. من دوست دارم کمی سبزیجات ریشه‌ای بو داده، کدو حلوایی یا حتی مقداری کینوا/غلات را به سالادم اضافه کنم تا سیرکننده‌تر شوند.
  • چربی های سالم. و نکته نهایی من اضافه کردن چربی های سالم بیشتر است. ماده مورد علاقه من آووکادو است زیرا فیبر بیشتری نیز اضافه می کند که یکی دیگر از موادی است که باعث می شود برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید.
نمای بالای سالاد کلم بروکسل تراشیده شده در دو بشقاب با چنگالنمای بالای سالاد کلم بروکسل تراشیده شده در دو بشقاب با چنگال

تغییرات

اگر می‌خواهید در این سالاد تغییراتی ایجاد کنید، این چیزی است که من توصیه می‌کنم:

  • کلم پیچ. می‌توانید از سبزی‌های برگ‌دار تیره دیگری مانند چغندر یا کولارد استفاده کنید. می توانید اسفناج را هم بپزید اما در یخچال ماندگاری زیادی ندارد.
  • بادام ها. هر آجیل یا دانه دیگری کار خواهد کرد!
  • قلب های کنفی. شما می توانید این موارد را کاملاً کنار بگذارید، اما این مقدار پروتئین را کمی کاهش می دهد!

و صادقانه بگویم، از هر سس سالادی که دوست دارید استفاده کنید. من عاشق این ترکیب هستم، اما این یک سالاد نسبتاً ابتدایی است و واقعاً می توان از هر طعمی استفاده کرد. اگر در نهایت طعم دیگری را امتحان کردید، دوست دارم بدانم!

نحوه ذخیره سازی

برای این سالاد کلم بروکسل تراشیده شده، می‌توانید سبزی‌ها و سس را با هم در ظرفی در بسته به مدت 3 روز نگهداری کنید. از آنجایی که ما از برخی سبزیجات سفت استفاده می کنیم، لازم نیست نگران خیس شدن مواد باشید. حتی بعد از یکی دو روز طعم بهتری پیدا می کند!

بهترین سالاد کلم بروکسل در بشقاب سفید با قاچ و چنگال لیموبهترین سالاد کلم بروکسل در بشقاب سفید با قاچ و چنگال لیمو

راه های بیشتر برای استفاده از کلم بروکسل

آمادگی: 15 دقایق

پختن: 0 دقایق

جمع: 15 دقایق

  • جوانه های بروکسل را با استفاده از غذاساز، خرد کن ماندولین، جعبه رنده یا چاقو بتراشید. به نظر من انجام این کار در غذاساز راحت ترین و سریع ترین است. اینها را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید.

  • کلم پیچ را به صورت نوارهای ریز برش دهید. من دوست دارم برگ های کلم پیچ را از عرض به هم بغلطانم و سپس از بالا به پایین برش بزنم. این سریع و آسان است! اینها را نیز به کاسه اضافه کنید.

  • بادام ها را روی یک ورقه پخت یا تابه خشک قرار دهید. آن ها را در فر برشته کنید یا حدود ۲ دقیقه تفت دهید تا قهوه ای طلایی شوند. آنها را به کاسه اضافه کنید و سپس قلب های کنفی را اضافه کنید.

  • در یک کاسه کوچک جداگانه، بقیه مواد را با هم مخلوط کنید. با همزن بزنید تا سس شکل بگیرد. سس را روی مواد داخل کاسه بریزید و با دست ماساژ دهید. (به هم ریخته، اما ارزشش را دارد). طعم و مزه را در صورت نیاز تنظیم کنید.

  • بلافاصله سرو کنید یا با پروتئین مورد علاقه خود روی آن را اضافه کنید و لذت ببرید!

خدمت: 1.5فنجان ها | کالری: 323کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 24g | پروتئین: 14g | چربی: 22g | چربی های اشباع شده: 2g | سدیم: 480میلی گرم | پتاسیم: 747میلی گرم | فیبر: 7g | قند: 8g | ویتامین A: 4303IU | ویتامین سی: 142میلی گرم | کلسیم: 162میلی گرم | اهن: 4میلی گرم