تاکو ماهی سیاه شده | به سادگی کینوا


اینها سیاه Tacos ماهی مملو از ماهی-ماهی لطیف و پوسته پوسته هستند. مالش ادویه سیاه شده تند و دهان آب‌کننده است و درست کردن آن‌ها فقط 20 دقیقه طول می‌کشد.

نمای بالای سر تاکوهای ماهی کثیف در یک ردیف، در کنار تعداد زیادی تکه گشنیز و آهک

آیا غذایی وجود دارد که بهتر از تاکو ماهی باشد؟ من اینطور فکر نمی کنم. چه چیزی می تواند بهتر از ماهی مرطوب و چاشنی داخل یک تورتیلای ذرت باشد؟ این تاکوهای ماهی سیاه شده به سرعت تبدیل به یکی از تاکوهای مورد علاقه من شده اند. آنها با ماهی ماهی درست می شوند و ماهی به طرز باورنکردنی لطیف و آبدار است. اما ستاره چاشنی سیاه شده است. ترکیب ادویه‌ای که من برای این دستور تهیه کرده‌ام، حاوی مقدار زیادی پاپریکا و پودر سیر است، همراه با مقدار مناسبی از کاین و فلفل سیاه. و عنصر مخفی؟ 5 ادویه چینی!

این تاکوهای ماهی ماهی نه تنها سرشار از طعم هستند، بلکه درست کردنشان آسان و سالم هم هستند. در نتیجه، آنها جزء اصلی آشپزخانه من هستند. من همیشه آنها را درست می کنم، و اگر این دستور غذا را امتحان کنید، شرط می بندم که همیشه شروع به درست کردن آنها خواهید کرد.

از نمای نزدیک یک تاکو ماهی تا شده، روی آن تربچه و هالاپینو

چرا این ماهی-ماهی سیاه شده را دوست خواهید داشت؟

اینها تنها تعدادی از دلایل متعددی است که من فکر می کنم شما از طرفداران پر و پا قرص این دستور غذا خواهید بود.

  • خیلی آسان. این تاکوهای ماهی با کیفیت رستورانی هستند، اما درست کردن آنها تنها 20 دقیقه زمان می برد. این دستور العمل بسیار ساده است، حتی اگر طعم آن قوی و پویا باشد. این به اندازه کافی سریع و آسان است که می توانید این تاکوها را در طول هفته هنگامی که از سر کار به خانه می رسید درست کنید.
  • ایده آل برای تابستان. من همیشه می دانم که وقتی شروع به خوردن مقدار زیادی تاکو ماهی می کنم، تابستان نزدیک است. این تاکوهای ماهی سیاه شده برای یک روز آفتابی عالی هستند. آنها سبک و تازه هستند و پس از خوردن آنها احساس خوبی در شما ایجاد می کنند.
  • خشنود کننده جمعیت همه عاشق تاکو ماهی هستند. و این تاکوهای ماهی-ماهی سیاه شده مطمئناً تحت تأثیر قرار خواهند گرفت. چه در حیاط خلوت مهمانی داشته باشید و چه فقط چند دوست داشته باشید، مهمانان شما از این تاکوها بسیار خوشحال خواهند شد. این یک دستور العمل آسان برای دو یا سه برابر کردن است، بنابراین می توانید یک تن تاکو برای دوستان خود تهیه کنید.
نمای بالای مواد تشکیل دهنده تاکو ماهی سیاه شده: یک بشقاب ماهی ماهی، یک کاسه هویج و کلم رنده شده، یک کاسه سس، یک کاسه روغن، یک کاسه ادویه، مقداری پیازچه و یک دسته تورتیلا

آنچه شما نیاز دارید

در اینجا تمام موادی که هنگام تهیه این تاکوهای ماهی ماهی به آنها نیاز خواهید داشت آورده شده است. حتماً کارت دستور غذا را در پایین صفحه بررسی کنید تا مقادیر دقیق هر ماده را ببینید.

  • نمک
  • فلفل سیاه – برای بهترین نتیجه از فلفل سیاه تازه ترک خورده استفاده کنید
  • فلفل قرمز دودی
  • فلفل قرمز
  • پودر سیر
  • پودر پیاز
  • پودر 5 ادویه چینی
  • خودتان آن را انجام دهید – می توانید از هر نوع ماهی سفید دیگری نیز استفاده کنید.
  • روغن آووکادو
  • چیپس ذرت
  • سالاد آسیایی

طرز تهیه تاکوی ماهی سیاه شده

در اینجا طرز تهیه این تاکوهای تند 20 دقیقه ای آورده شده است.

  • ادویه را مالش دهید. نمک، فلفل، پاپریکا، کاین، پودر سیر، پودر پیاز و 5 ادویه چینی را در یک کاسه کم عمق اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  • ماهی را مزه دار کنید. فیله ها را در کاسه قرار دهید و آنها را در مخلوط ادویه ها فشار دهید. اطمینان حاصل کنید که دو طرف ماهی به خوبی پوشیده شده است.
  • پختن. روغن را در یک ماهیتابه با کف سنگین روی حرارت زیاد گرم کنید. ماهی را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه تفت دهید، سپس برگردانید و 3 دقیقه دیگر تفت دهید.
کنار هم با عکس ماهی ماهی خام در بشقاب پوشیده از ادویه و عکس دو تکه ماهی ماهی سیاه شده در تابه
  • پوسته پوسته شدن. برای پوسته پوسته کردن ماهی از چنگال استفاده کنید.
  • جمع آوری کنید. ماهی ماهی را بین تورتیلاها تقسیم کنید، سپس سالاد آسیایی را روی آن قرار دهید و سرو کنید.

نکاتی برای موفقیت

در اینجا چند ترفند و نکته مختلف وجود دارد که به شما کمک می کند بهترین تاکو ماهی سیاه ماهی ماهی ماهی را درست کنید.

  • بذار استراحت کنه بعد از پختن ماهی، اجازه دهید 2 تا 3 دقیقه استراحت کند و سپس آن را پوسته پوسته کنید. با اجازه دادن به ماهی استراحت می کند، ماهی ماهی آب خود را دوباره جذب می کند و وقتی آن را پوسته پوسته می کنید خشک نمی شود. اما اجازه ندهید ماهی زیاد استراحت کند وگرنه سرد می شود.
  • چاشنی زدن. تاکو همیشه زمانی بهترین است که با چند تاپینگ خوب سرو شود. می‌توانید هر نوع تزیین ماهی مورد علاقه‌تان از جمله گشنیز، هالاپینو، سالسا، گواکامول، آووکادو، تربچه و لیموترش را اضافه کنید.
  • تورتیلاها را گرم کنید. هر زمان که تاکو درست می کنم، تورتیلاهای ذرت را قبل از سرو گرم می کنم. وقتی تورتیلاها را گرم می کنید، مقداری از طعم ذرت خامی که دارند را حذف می کنید. همچنین بافت تورتیلاها را بهبود می بخشد و باعث می شود به راحتی پاره نشوند.
از نزدیک یک تاکو ماهی تا شده با آهک، هالاپینو و تربچه

پیشنهادات خدمت

این تاکوهای ماهی بخشی مکزیکی و بخشی آسیایی هستند. بنابراین من دوست دارم آنها را با غذاهای سرگرم کننده مکزیکی و یا غذاهای سرگرم کننده آسیایی سرو کنم. در اینجا تعدادی از غذاهای مورد علاقه من برای سرو با تاکوهای ماهی-ماهی آورده شده است.

نحوه نگهداری مواد باقیمانده

من توصیه نمی کنم این تاکوها را بیش از چند ساعت در یخچال نگهداری کنید. پس از آن، مایع ماهی و سالاد، تورتیلاها را خیس می کند. با این حال، ماهی ماهی پخته شده را می توانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید، به شرطی که در ظرف در بسته نگهداری شود.

آیا این دستور غذا را می توان منجمد کرد؟

تاکوهای ماهی سیاه شده نباید منجمد شوند، به همان دلیل که نباید آنها را در یخچال نگهداری کنید. تورتیلاها خیلی خیس می شوند. اما اگر ماهی باقیمانده را در ظرف دربسته نگهداری کنید، می توانید تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

نمای بالای سر از تعداد زیادی تاکو ماهی در کنار یکدیگر، با آهک، هالاپینو و تربچه

دستور العمل های ماهی ساده تر و سالم تر

ماهی چنین پروتئین سالمی است. اگر شما هم مثل من آن را دوست دارید، پس باید برخی دیگر از دستور العمل های ماهی مورد علاقه من را امتحان کنید.

آمادگی: 15 دقایق

پختن: 5 دقایق

جمع: 20 دقایق

  • در یک کاسه بزرگ و کم عمق، نمک دریا، فلفل سیاه آسیاب شده، پاپریکا دودی، کاین، پودر سیر، پودر پیاز و پودر 5 ادویه چینی را با هم مخلوط کنید.

  • فیله های ماهی ماهی را محکم در مخلوط ادویه فشار دهید. ابتدا از یک طرف و سپس از طرف دیگر.

  • در یک تابه بزرگ و ته سنگین، روغن آووکادو را روی حرارت زیاد گرم کنید.

  • ماهی ماهی را به ماهیتابه اضافه کنید و 3 دقیقه بپزید و 3 دقیقه دیگر بپزید. متوجه خواهید شد که وقتی با چنگال ماهی شروع به پوسته پوسته شدن کند، ماهی تمام می شود.

  • ماهی را از هم جدا کرده و بین تورتیلاهای ذرت تقسیم کنید.

  • روی آن را با سالاد آسیایی بریزید و سرو کنید.

  • باقیمانده ماهی ماهی را در ظرف در بسته در یخچال تا 3 روز و یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

خدمت: 2تاکو | کالری: 335کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 26g | پروتئین: 35g | چربی: 10g | چربی های اشباع شده: 1g | چربی های چند غیر اشباع: 2g | چربی اشباع شده: 6g | کلسترول: 124میلی گرم | سدیم: 757میلی گرم | پتاسیم: 887میلی گرم | فیبر: 4g | قند: 1g | ویتامین A: 1277IU | ویتامین سی: 0.5میلی گرم | کلسیم: 82میلی گرم | اهن: 3میلی گرم