آبگوشت استخوان مرغ قابلمه فوری


به همین راحتی آبگوشت استخوان مرغ قابلمه فوری در اصل طلای مایع است! ضایعات مرغ را به یک آبگوشت سالم و لذیذ تبدیل کنید تا از آن در سوپ، خورش و غیره استفاده کنید. دیگ فوری آن را ساده می کند!

3 شیشه آب استخوان مرغ فوری قابلمه

آبگوشت استخوان مرغ Instant Pot را یک نسخه تقویت‌شده از آبگوشت معمولی در نظر بگیرید. در حالی که آب مرغ معمولی طعم و مزه را به دستور غذا می دهد، آب استخوان بسیار غنی تر از مواد مغذی است، با کلاژن، اسیدهای آمینه و مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم و پتاسیم. اعتقاد بر این است که مواد مغذی موجود در آب استخوان باعث بهبود سلامت مفاصل، حمایت از هضم، مبارزه با التهاب و خواب سالم می‌شوند. (منبع)

به طور سنتی، درست کردن آب استخوان یک کار تمام روز بود، اما لازم نیست وقتی از دیگ فوری خود استفاده می‌کنید، ساعت‌ها به یک قابلمه در حال جوشیدن روی اجاق بپردازید! به سادگی استخوان ها، سبزیجات و سبزی ها را به قابلمه اضافه کنید و روی آن را با آب بپوشانید و بگذارید 2 ساعت زیر فشار بپزد. خیلی آسان!

آبگوشت مرغ را Instant Pot داخل کاسه شیشه ای بریزیدآبگوشت مرغ را Instant Pot داخل کاسه شیشه ای بریزید

چرا این دستور غذای فوری استخوان مرغ را دوست خواهید داشت؟

  • دیگ فوری آن را سریع می کند. بر خلاف دستور العمل های سنتی آب گوشت مرغ، که می تواند تا 24 ساعت طول بکشد تا روی اجاق بپزد، این دستور پخت تنها 2 ساعت زمان می برد.
  • این همه کاره است. این آب استخوان نه تنها به خودی خود خوشمزه است، بلکه یک پایه عالی برای سوپ، خورش و سس است. حتی می توانید از آن برای طبخ غلات مانند برنج یا کینوا برای تقویت طعم و تغذیه استفاده کنید.
  • این بودجه پسند است. تهیه آبگوشت استخوان برای خودتان یک راه عالی برای صرفه جویی در هزینه است. به جای خرید آبگوشت های گران قیمت از فروشگاه، می توانید از استخوان های باقی مانده از وعده های غذایی استفاده کنید یا آنها را به صورت عمده با کسری از هزینه خریداری کنید.
نمای بالای مواد تشکیل دهنده آبگوشت استخوان مرغ قابلمه فورینمای بالای مواد تشکیل دهنده آبگوشت استخوان مرغ قابلمه فوری

آنچه شما نیاز دارید

در اینجا همه چیزهایی که برای تهیه آبگوشت استخوان مرغ Instant Pot نیاز دارید آورده شده است. برای مشاهده مقادیر دقیق برای هر ماده، به کارت دستور غذا در پایین مقاله بروید.

  • استخوان ها – از استخوان های یک مرغ 3-4 پوندی، به علاوه تکه های آن استفاده کنید.
  • پیاز – تا زمانی که آن را بشویید، حتی می توانید پوست پیاز را هم در آن قرار دهید!
  • سیر
  • هویج
  • ریشه جعفری – این همان ازگیل نیست! اگرچه اگر آن را در فروشگاه مواد غذایی خود پیدا نکردید، می توانید آن را جایگزین ازگیل کنید.
  • کرفس
  • گیاهان – من از رزماری و برگ بو استفاده می کنم، اما مریم گلی و آویشن تازه نیز طعم خوبی به آب مرغ اینستنت پات می دهد.
  • دانه های فلفل سیاه کامل – چون آبگوشت را صاف می‌کنید، می‌توانید آنها را کامل رها کنید.
  • نمک
  • آب تصفیه شده
  • سرکه سیب – این به تجزیه کلاژن در استخوان ها کمک می کند.

آیا می توانم از سبزیجات دیگر برای تهیه این آبگوشت استخوان مرغ در قابلمه فوری استفاده کنم؟

کاملا! شما می توانید از سبزیجات دیگری که در دست دارید برای تهیه این دستور تهیه آبگوشت استخوان استفاده کنید. برخی از گزینه های عالی که در بالا ذکر نشده اند عبارتند از:

  • برگ کرفس
  • تره فرنگی
  • پیاز رازیانه
  • ریشه زنجبیل
  • قارچ

با این حال، استفاده از سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکسل، کلم بروکلی، کلم پیچ و گل کلم را توصیه نمی کنم، زیرا آنها می توانند طعم تلخی را به آب استخوان شما اضافه کنند.

طرز تهیه آب گوشت مرغ در یک قابلمه فوری

  • مونتاژ کنید. استخوان های مرغ را در قابلمه فوری قرار دهید، سپس سبزیجات، سبزی، نمک و فلفل را اضافه کنید. با آب بپوشانید و سرکه سیب را اضافه کنید.
  • آماده کردن. درب ظرف فوری را بگذارید و در جای خود قفل کنید. دریچه را به حالت Sealing برگردانید.
  • پختن. تنظیم فشار بالا را انتخاب کنید و زمان پخت را روی 120 دقیقه تنظیم کنید.
  • رهایی. وقتی زمان پخت به پایان رسید، اجازه دهید فشار به طور طبیعی به مدت 20 دقیقه آزاد شود. فشار باقیمانده را با استفاده از دریچه هواکش آزاد کنید، سپس درب آن را بردارید.
  • سرد. درب قابلمه فوری را بگذارید و آن را در جای خود قفل کنید. دریچه را به حالت Sealing برگردانید. اجازه دهید خنک شود، سپس آبگوشت را قبل از نگهداری یا استفاده از یک الک مشبک یا پارچه پنیر صاف کنید.
ریختن آب استخوان مرغ در قابلمه فوری از فنجان اندازه گیری مایع در شیشهریختن آب استخوان مرغ در قابلمه فوری از فنجان اندازه گیری مایع در شیشه

نکاتی برای موفقیت

  • مرغ یا استخوان ها را تفت دهید. اگر از یک مرغ کامل خام (یا استخوان مرغ خام) استفاده می کنید، قبل از اینکه آبگوشت را درست کنید، آن را در فر کباب کنید تا طعم بیشتری پیدا کند.
  • از آب تصفیه شده استفاده کنید. با این کار بهترین طعم آب استخوان را به شما می دهد. گاهی اوقات آب لوله کشی طعم بدی دارد، که بر مزه عصاره مرغ Instant Pot شما تأثیر می گذارد.
  • ضایعات آشپزخانه را جمع آوری کنید. می‌توانید از انتهای و پوست پیاز، برگ کرفس و سایر قسمت‌های سبزیجاتی که معمولاً دور می‌ریزید، برای درست کردن آبگوشت استخوان گلدان فوری استفاده کنید. به سادگی آنها را در یک کیسه یا ظرف دربسته در فریزر خود جمع کنید و هنگامی که آن را پر کردید، می توانید آن را در یک دسته از آب استخوان استفاده کنید!
نمای بالای سر آبگوشت استخوان مرغ قابلمه فوری در شیشهنمای بالای سر آبگوشت استخوان مرغ قابلمه فوری در شیشه

ایده هایی برای استفاده از آبگوشت استخوان

می‌توانید آب گوشت مرغ فوری را در لیوان میل کنید، اما می‌توانید از آن در هر دستوری که نیاز به آبگوشت یا آبگوشت دارد نیز استفاده کنید و از آن برای پختن کینوا، برنج و سایر غلات استفاده کنید. در اینجا ایده هایی برای شروع وجود دارد:

شیشه عصاره مرغ قابلمه فوری با شیشه ها و سبزیجات اضافی در پس زمینهشیشه عصاره مرغ قابلمه فوری با شیشه ها و سبزیجات اضافی در پس زمینه

نحوه ذخیره سازی

برای نگهداری آب گوشت مرغ Instant Pot، قبل از انتقال آن به ظرف یا شیشه دربسته، بگذارید کاملا خنک شود. تا 1 هفته در یخچال قابل نگهداری است.

هنگامی که آب استخوان را دوباره گرم می کنید، ممکن است متوجه شوید که به یک قوام ژل مانند تبدیل شده است. این کاملا طبیعی است و به سادگی به این معنی است که شما یک آبگوشت غنی از ژلاتین درست کرده اید. کافی است آن را روی اجاق گاز یا مایکروویو گرم کنید تا به حالت مایع برگردد.

آیا می توانم آبگوشت استخوان را فریز کنم؟

بله، می توانید آب استخوان مرغ را تا 3 ماه منجمد کنید. فقط مطمئن شوید که هنگام انجماد مقداری در بالای ظرف یا شیشه خود بگذارید، زیرا مایعات هنگام یخ زدن منبسط می شوند. پس از آماده شدن برای استفاده، کافی است یک شب در یخچال ذوب شده و به دلخواه گرم کنید.

3 شیشه عصاره مرغ Instant Pot روی میز3 شیشه عصاره مرغ Instant Pot روی میز

بیشتر دستور العمل های قابلمه فوری

آمادگی: 5 دقایق

پختن: 2 ساعت ها

جمع: 2 ساعت ها 5 دقایق

  • استخوان از 3-4 پوند مرغ و ضایعات (پشت، پا، نوک بال و غیره)
  • 1 پیاز متوسط پوست کنده و نصف شده
  • 1 سر سیر نصف شد
  • 1 هویج بزرگ پوست کنده و درشت خرد شده
  • 1 ریشه جعفری پوست کنده و نصف شده
  • 1 دنده کرفس درشت خرد شده
  • 1 رزماری شاخه تازه
  • 2 برگ بو
  • 1 قاشق چایخوری دانه های فلفل سیاه کامل
  • 1 قاشق سوپخوری نمک
  • 10 فنجان ها آب تصفیه شده (به اندازه ای که روی گوشت و سبزیجات را بپوشاند)
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • استخوان های مرغ را در یک قابلمه فوری قرار دهید. سبزیجات، سبزیجات، نمک و فلفل را اضافه کنید.

  • با آب بپوشانید و سرکه سیب را اضافه کنید.

  • درب قابلمه فوری را بگذارید و در جای خود قفل کنید. دریچه را روی “Sealing” برگردانید.

  • تنظیم فشار بالا را انتخاب کنید و زمان پخت را روی 120 دقیقه تنظیم کنید.

  • وقتی زمان پخت به پایان رسید، اجازه دهید فشار به طور طبیعی آزاد شود (20 دقیقه). قبل از برداشتن درب، فشار باقیمانده را با استفاده از دریچه هواکش آزاد کنید.

  • درب قابلمه فوری را بگذارید و در جای خود قفل کنید. دریچه را روی “Sealing” برگردانید.

  • اجازه دهید خنک شود، سپس آبگوشت را از طریق یک الک مشبک یا پارچه پنیر صاف کنید.

  • تا 1 هفته در یخچال یا تا 3 ماه در فریزر در ظروف یا شیشه های دربسته نگهداری شود.

  • از آب گوشت برای تهیه سوپ، خورش، فلفل قرمز، سس استفاده کنید.

هنگامی که از یک مرغ کامل خام یا استخوان مرغ خام استفاده می کنید، قبل از اینکه آبگوشت را درست کنید، آن را در فر کباب کنید تا طعم بیشتری پیدا کند.

خدمت: 1فنجان | کالری: 21کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 5g | پروتئین: 0.4g | چربی: 0.1g | چربی های اشباع شده: 0.02g | چربی های چند غیر اشباع: 0.02g | چربی اشباع شده: 0.02g | سدیم: 716میلی گرم | پتاسیم: 105میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 2g | ویتامین A: 1028IU | ویتامین سی: 4میلی گرم | کلسیم: 21میلی گرم | اهن: 0.2میلی گرم