کوکی های شکلاتی بادام شکلاتی: بهترین کوکی های بدون گلوتن


کیک شکلاتی آرد بادام

من اتفاقاً کوکی ها را بسیار جدی می گیرم. زیرا اگر بخواهیم از آن لذت ببریم ، اگر بخواهیم از برخی کوکی ها لذت ببریم ، باید طعم آنها خوب باشد. و این کیک های شکلاتی آرد بادام فوق العاده خوشمزه هستند. نرم و جویدنی با تکه های شکلات تلخ و کره قهوه ای طعم نانوایی بدی می دهد.

کیک شکلاتی آرد بادام

طرز تهیه بیسکویت کامل

این کوکی ها چندین بار تکرار شده اند. من واقعاً می خواستم طعم آنها شبیه یک کوکی عالی باشد. و برای من ، یک کوکی خانگی کامل این است:

  • طعم غنی و چرب
  • نرم و سخت
  • دارای استخرهای شکلات تلخ است
  • خرد شده با نمک پوسته پوسته (برای طعم شیرین و شور)
  • ساختن آن آسان است

بنابراین اگر شما هم از موارد بالا استفاده می کنید ، فکر می کنم این کیک های شکلاتی بدون دانه را دوست خواهید داشت.

کیک شکلاتی آرد بادام

عناصر

همراه با مواد زیر ، به نمک و بیکینگ پودر نیز احتیاج دارید.

نمک پوسته پوسته:

نمک پوسته پوسته شده برای روکش بسیار توصیه می شود! این به کاهش شیرینی و صادقانه کمک می کند ، آنها فقط طعم بسیار بهتری دارند. من دوست دارم از نمک پوسته پوسته مالدون در بالا استفاده کنم و بلافاصله بعد از پخت در حالی که هنوز از فر داغ است ، آنها را اضافه کنم. با این حال ، اگر نمک پوسته پوسته شده را ندارید ، می توانید آن را حذف کنید.

آرد بادام:

من توصیه می کنم از آرد بادام بسیار آسیاب شده برای بهترین نتیجه استفاده کنید. من این یکی از کارخانه آسیاب سرخ باب را دوست دارم.

آرد تاپیوکا:

هر بار که چیزهای بدون گلوتن می پزم ، متوجه می شوم که لازم است بیش از یک آرد استفاده کنم. آرد تاپیوکا آرد دیگری است که همیشه در دست دارم. همچنین توجه داشته باشید که نشاسته تاپیوکا و شتر تاپیوکا یکسان هستند ، فقط بستگی به نحوه برچسب گذاری آن دارد. آرد تاپیوکا بسیار خوب است و برای غلیظ کردن سس ها ، سوپ ها یا هر چیز دیگری که باید غلیظ شود عالی است. برای پخت ، به کمی سفتی و تردی کمک می کند ، دو چیز که کلید هر دستور کوکی است.

کره:

بیشتر چیزها فقط با کره بهتر است. کره باعث طعم غنی این کوکی ها می شود و همچنین طعم می دهد. اگر نمی توانید کره بزنید ، ghee نیز کار می کند. من اینها را با روغن نارگیل آزمایش نکرده ام ، بنابراین مطمئن نیستم که آیا به همان ترتیب کار می کند یا خیر. کره این دستور برای طعم بیشتر قهوه ای می شود. اگر نیاز به استفاده از گیاهی دارید ، این قهوه ای قهوه ای را امتحان کنید!

شکر نارگیل:

برای این کیک های شکلاتی بادام سالم تر ، از مخلوطی از شکر نارگیل و کمی شکر سفید استفاده می کنم. شکر نارگیل طعم کمی بیشتر می بخشد ، بیشتر از آنچه که شکر سفید سنتی می تواند ارائه دهد. اگر این چیزی است که در دست دارید ، می توانید از شکر قهوه ای استفاده کنید. همچنین می توانید شکر سفید را حذف کرده و از تمام شکر نارگیل استفاده کنید.

شکر سفید:

فقط مقدار کمی در این دستور غذا استفاده می شود و در صورت لزوم می توان آن را حذف کرد.

تخم مرغ:

من این دستور را بدون تخم مرغ آزمایش نکرده ام زیرا آنها کلید بستن این کوکی ها و مرطوب کردن دستور غذا هستند.

عصاره وانیل:

لمس عصاره وانیل کمی طعم بیشتری می بخشد.

شکلات تلخ:

شما می توانید چیپس شکلات تلخ را با این دستور غذا جایگزین کنید ، اما من فقط دوست دارم به جای آن از شکلات تلخ استفاده کنم. من شخصاً بافت (و ظاهر) شکلات خرد شده را به این دستور ترجیح می دهم. من عاشق این مارک شکلات تلخ هستم!

کیک شکلاتی آرد بادام

چگونه می سازید

شگفت زده خواهید شد که چقدر راحت این کیک های شکلاتی پالئو درست می شوند. تنها با 10 ماده و یک کاسه ، تنها چند دقیقه با بهترین کیک های شکلاتی بدون گلوتن فاصله دارید! سخت ترین قسمت خنک کردن خمیر کوکی به مدت یک ساعت قبل از پخت است.

کره را قهوه ای کنید

کره را به یک قابلمه کوچک با حرارت متوسط ​​اضافه کنید. در حالی که دائماً با یک کاردک هم می زنید ، کره را سرخ کنید تا عطر دلپذیر ایجاد کند ، در کل حدود 7 تا 8 دقیقه. سپس از روی حرارت بردارید و در یک کاسه بزرگ بریزید. بگذارید 1 تا 2 دقیقه خنک شود.

کره قهوه ای آب شد

مواد مرطوب را با همزن بزنید

شکر نارگیل ، شکر سفید ، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط کنید ، حدود 30 ثانیه هم بزنید.

مواد مرطوب در یک کاسه
مواد مرطوب را در کاسه بزنید

مواد خشک را اضافه کنید

سپس آرد بادام ، آرد تاپیوکا ، نمک و بیکینگ پودر را اضافه کرده و با قاشق هم بزنید تا آرد تازه ترکیب شود.

مواد خشک اضافه و مخلوط می شوند

تکه های شکلات را به مخلوط اضافه کرده و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید.

تکه های شکلات به مخلوط کوکی اضافه می شود

قاشق بریزید و بپزید

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورق پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید (یا از یک قالب پخت سیلیکونی استفاده کنید). حدود 2 قاشق غذاخوری خمیر بیسکویت را روی تابه بریزید و با دستان خود کمی صاف کنید.

خمیر کیک به صورت توپ بریده شده است

مطمئن شوید بین هر کوکی فاصله کافی وجود دارد. به مدت 8 تا 9 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. وقتی آنها را از فر بیرون می آورید ، می توانید نمک پوسته ریزی بپاشید. سپس بگذارید روی تابه خنک شوند (آنها همچنان روی قالب چیزی را می پزند). با کاردک برداشته و روی قفسه خنک کننده قرار دهید تا خنک شود.

برای چند روز در ظرفی که هوا را روی پیشخوان قرار می دهد نگهداری کنید ، و در صورت لزوم بعد از مدت طولانی سرد یا فریز کنید.

کیک شکلاتی آرد بادام

نکات

  • بگذارید کوکی ها خنک شوند: هنگام تهیه این کوکی ها مهمترین کاری که باید انجام دهید این است که آنها را حداقل به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت خنک کنید. کره سرخ شده به زمان نیاز دارد تا خنک شود تا خمیر بتواند به درستی سفت شود. اگر آن را به اندازه کافی خنک نکنید ، کوکی ها پهن می شوند و بیش از حد پهن می شوند.
  • هر وعده را به تنهایی بپزید: مطمئن شوید که هر دسته را روی ورقه پخت یا ورقه پخت مخصوص خود می پزید ، سعی کنید همزمان دو سینی درست نکنید.
  • دستهای کمی مرطوب برای شکل دادن: در صورت آماده شدن برای پخت اگر خمیر هنوز کمی چسبناک بود از دستهای کمی مرطوب استفاده کنید.
کیک شکلاتی آرد بادام

جایگزینی ها

بدون کره: توصیه می کنم در صورت نیاز از جایگزین کره گیاهی استفاده کنید. روغن نارگیل می تواند منجر به کیک های بسیار چرب شود. همچنین می توانید از ghee استفاده کنید.

ارد: من آردهای دیگر را آزمایش نکرده ام ، بنابراین نمی توانم جایگزین آن را توصیه کنم.

بدون شکر سفید: حذف کرده و با شکر نارگیل / قهوه ای بیشتری جایگزین کنید.

کیک شکلاتی آرد بادام

سایر دستور العمل های پخت را امتحان کنید

اگر اینها را درست می کنید کیک شکلاتی آرد بادام، من دوست دارم از شما بشنوم. با خیال راحت مرا در اینستاگرام دنبال کنید و / یا در زیر نظر ، رتبه یا نظر بگذارید.

این پست شامل پیوندهای وابسته است ، به این معنی که من می توانم کمی هزینه کمی برای شما دریافت کنم. من فقط محصولات و خدماتی را که شخصاً از آنها استفاده کرده ام و دوستشان دارم به اشتراک می گذارم. افشای اینجا.

من همچنین توصیه می کنم آنها را در کمی شیر غوطه ور کنید ، خوش آمدید!

کیک شکلاتی آرد بادام

بیسکویت شکلاتی شکلات بادام

این کیک های شکلاتی با آرد بادام آسان تهیه می شوند و فقط از ده ماده استفاده می کنند.

دستورالعمل ها

  1. کره را به یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​اضافه کنید. در حالی که دائماً با یک کاردک هم می زنید ، کره را سرخ کنید تا عطر دلپذیر ایجاد کند ، در کل حدود 7 تا 8 دقیقه. سپس از روی حرارت بردارید و در یک کاسه بزرگ بریزید. بگذارید 1 تا 2 دقیقه خنک شود.

  2. شکر نارگیل ، شکر سفید ، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط کنید ، حدود 30 ثانیه هم بزنید.

  3. سپس آرد بادام ، آرد تاپیوکا ، نمک و بیکینگ پودر را اضافه کرده و با قاشق هم بزنید تا آرد تازه ترکیب شود. تکه های شکلات را به مخلوط اضافه کرده و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید.

  4. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورق پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید. حدود 2 قاشق غذاخوری خمیر بیسکویت را روی تابه بریزید و با دستان خود کمی صاف کنید.

  5. مطمئن شوید بین هر کوکی فاصله کافی وجود دارد. به مدت 8 تا 9 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. وقتی آنها را از فر بیرون می آورید ، می توانید نمک پوسته ریزی بپاشید. سپس بگذارید روی قالب خنک شوند (آنها همچنان روی قالب چیزی را می پزند). با کاردک برداشته و روی قفسه خنک کننده قرار دهید تا خنک شود.

    برای چند روز در ظرفی که هوا را روی پیشخوان قرار می دهد نگهداری کنید ، و در صورت لزوم بعد از مدت طولانی سرد یا فریز کنید.



No Responses

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها
    https://2cindiet.ir/

     

    https://adiet.ir/

     

    https://atkinsshop.ir/

     

    https://arydiet.ir/

    https://badiet.ir/

     

    https://behsadiet.ir/

     

    https://cdiet.ir/

     

    https://chetorr.ir/

     

    https://cliksalamat.ir/

     

    https://clobfit.ir/

     

    https://dfdiet.ir/

     

    https://dietcolob.ir/

     

    https://dietdarmani.ir/

     

    https://dietforlife.ir/

     

    https://dietgroups.ir/

     

    https://dietiic.ir/

     

    https://dietition.ir/

     

    https://dietrejim.ir/

     

    https://dietsalamat.ir/

     

    https://dietsnews.ir/

     

    https://dranbaraa.ir/

     

    https://drbizh.ir/

     

    https://drrezbiz.ir/

     

    https://drshadibizhani.ir/

     

    https://drvitamind.ir/

     

    https://elmetaghzie.ir/

     

    https://exirsalamati.ir/

     

    https://fdiet.ir/

     

    https://fitanfood.ir/

     

    https://fitnesdiet.ir/

     

    https://fitaamin.ir/

     

    https://ganut.ir/

     

    https://foodketo.ir/

     

    https://ghafaridiete.ir/

     

    https://gi-si.ir/

     

    https://gvrt.ir/

     

    https://h-new.ir/

     

    https://happydiet.ir/

     

    https://healthdiets.ir/

     

    https://healthsnews.ir/

     

    https://hodafit.ir/

    https://kermanycom.ir/

     

    https://holodiet.ir/

     

    https://kermanyy.ir/

     

    https://ketogenicdiets.ir/

     

    https://ketodietshop.ir/

     

    https://nuteladiet.ir/

     

    https://nutgeram.ir/

     

    https://nutri-diet.ir/

     

    https://nutricell.ir/

     

    https://nutritionistsnews.ir/

     

    https://mdiet.ir/

     

    https://ketoshope.ir/

     

    https://oplasdiet.ir/

     

    https://parsiandiet.ir/

     

    https://ketozists.ir/

     

    https://laghariii.ir/

     

    https://limome.ir/

     

    https://lemondiet.ir/

     

    https://lagharifit.ir/

     

    https://maangdiet.ir/

     

    https://mi-xi.ir/

     

    https://na-hi.ir/

     

    https://na-se.ir/

     

    https://namnakk.ir/

     

    https://newsab.ir/

     

    https://newshealth.ir/

    https://nildiet.ir/

     

    https://novinn.ir/

     

    https://pcosdiet.ir/

     

    https://pezeshknew.ir/

     

    https://realnutrition.ir/

     

    https://reghim.ir/

     

    https://regimekhob.ir/

     

    https://rejimeketo.ir/

     

    https://rejimkermany.ir/

     

    https://rezhimdarmani.ir/

     

    https://rezhimeghazayi.ir/

     

    https://sabosdiet.ir/

     

    https://rezhimesalem.ir/

     

    https://salamatnew.ir/

     

    https://rezhimlaghar.ir/

     

     

    https://sebnews.ir/

     

    https://zolangdiet.ir/

     

    https://zdiet.ir/

     

    https://xdiet.ir/

     

    https://truediet.ir/

     

    https://taqhzie.ir/

     

    https://wellfitdiet.ir/

     

    https://taghziehnew.ir/

     

    https://sibe-salamati.ir/

     

    https://sha-min.ir/

     

    https://gamewake.ir/

     

    https://giahpezeshkan.ir/

     

    https://ispmr.ir/

     

    https://megig.ir/

     

    https://storg.ir/