کباب گوشت گاو و سبزیجات لذیذ برای یک وعده غذایی داغ در پایان تابستان: دستور غذا را امتحان کنید


جدیداکنون می توانید به مقالات فاکس نیوز گوش دهید!

آیا می‌خواهید یک غذای خوشمزه آخر تابستان امسال، چه برای آخر هفته روز کارگر یا کمی بعد از آن، بخورید؟

هیچ راهی بهتر از صرف آخرین باربیکیو با دوستان و خانواده (یا به تنهایی) با سرو کباب گوشت گاو ترشی شده برای پایان این فصل تابستان وجود ندارد.

کباب‌های گوشت گاو که با برش‌های استیک لطیف با رشته‌های فلفل دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی و پیاز قرمز ساخته شده‌اند (بازارهای کشاورزان محلی را برای سبزیجات مورد علاقه خود ببینید)، یک راه عالی برای پایان دادن به فصل باربیکیو است.

کرپ خوشمزه و سالم برای صبحانه یا برانچ: دستور غذا را امتحان کنید

دستور العملی که در اینجا برای کباب گوشت گاو به اشتراک گذاشته شده است آسان است.

و گوشت گاو را می توان از شب قبل آماده کرد.

هنگامی که گوشت گاو و سبزیجات خود را روی سیخ می کشید، آنها را فقط به مدت 8 تا 9 دقیقه روی گریل بپزید - گاهی اوقات آنها را برگردانید.

هنگامی که گوشت گاو و سبزیجات خود را روی سیخ می کشید، آنها را فقط به مدت ۸ تا ۹ دقیقه روی گریل بپزید – گاهی اوقات آنها را برگردانید.
(iStock)

و مطمئناً فصل باربیکیو تابستانی شما پایانی خیره کننده خواهد بود.

همچنین در هر زمانی از سال یک شام سریع و عالی درست می کند.

سیخ ماهی قزل آلا کبابی برای باربیکیو تابستانی: دستور غذا را امتحان کنید

(۴ وعده درست می کند)

عناصر

۱ پوند استیک مکعبی گوشت گوساله

انتخابی از فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی و/یا پیاز قرمز، به دلخواه برش داده شده

۱/۳ فنجان وینگرت بالزامیک

۱/۳ فنجان سس باربیکیو عسل

۱/۲ قاشق چایخوری خردل دیژون

مکعب های گوشت گاو مانند آنچه در اینجا نشان داده شده است را می توان برای تهیه کباب های خوشمزه گوشت گاو و سبزیجات در این آخر هفته - یا تقریباً در هر زمان از سال استفاده کرد.

مکعب های گوشت گاو مانند آنچه در اینجا نشان داده شده است را می توان برای تهیه کباب های خوشمزه گوشت گاو و سبزیجات در این آخر هفته – یا تقریباً در هر زمان از سال استفاده کرد.
(iStock)

دستورالعمل ها

۱. سس باربیکیو عسل، سرکه بالزامیک و خردل دیژون را با همزن بزنید تا مخلوط شوند.

۱/۲ فنجان از مخلوط را کنار بگذارید تا بعداً برای سس کردن استفاده کنید.

۲. گوشت گاو را به مخلوط باقیمانده اضافه کنید و مکعب های گوشت را در یک کیسه قابل بسته قرار دهید. مکعب های خود را به مدت هشت ساعت در یخچال قرار دهید. این کار را می توان یک شبه انجام داد تا گوشت بیشتر نرم شود.

برای دستور تهیه کباب گوشت گاو خوشمزه، گریل خود را از قبل روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.  هنگامی که شروع به پختن کباب کردید، مطمئن شوید که گوشت به دمای بالایی رسیده است.

برای دستور تهیه کباب گوشت گاو خوشمزه، گریل خود را از قبل روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. هنگامی که شروع به پختن کباب کردید، مطمئن شوید که گوشت به دمای بالایی رسیده است.
(iStock)

۳. مکعب‌های گوشت گاو و سبزیجات خرد شده را روی چهار سیخ چوبی خیس‌شده قرار دهید (ابتدا سیخ‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در آب گرم خیس کنید) – یا وقتی آماده شد به سیخ‌های فلزی اضافه کنید.

این دستور العمل خوشمزه (و آسان!) کلم بروکسل می تواند دنیای شما را تکان دهد

۴. گریل را از قبل روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. کباب ها را به مدت ۸-۹ دقیقه بپزید و هر از گاهی بچرخانید.

در دمای ۱۴۵ درجه فارنهایت تا متوسط ​​کمیاب بپزید. همیشه اطمینان حاصل کنید که گوشت شما به دمای بالایی برسد.

فلفل دلمه‌ای مانند فلفل‌هایی که در اینجا نشان داده شده است، یک افزودنی عالی به کباب گوشت گاو است.

فلفل دلمه‌ای مانند فلفل‌هایی که در اینجا نشان داده شده است، یک افزودنی عالی به کباب گوشت گاو است.
(iStock)

در پنج دقیقه آخر کباب کردن کباب ها را بشویید.

(وزارت کشاورزی ایالات متحده توصیه می کند که تمام استیک ها و کباب های گوشت گاو خام تا حداقل دمای داخلی ۱۴۵ درجه فارنهایت طبخ شوند.)

۵. روی قسمت مورد علاقه خود سرو کنید. نمک و فلفل برای چشیدن.

برای دریافت برنامه FOX NEWS اینجا را کلیک کنید

لذت بردن!

اوه – و اگر به کباب بیشتری نیاز دارید، فقط مواد را دو برابر کنید!