چرا خوردن بصری بهتر از شمارش کالری است؟


زمان خواندن: 5 دقایق

اگر ستون هفتگی من را در می خوانید سیاتل تایمز، می دانید که من گاه به گاه دستور تهیه می کنم. شاید شما هم متوجه شده اید که من هرگز “اطلاعات تغذیه” را در انتهای دستور غذا قرار نمی دهم. هر بار حداقل یک خواننده برای من یک ایمیل ارسال می کند و اطلاعات تغذیه را درخواست می کند. تقریباً همیشه به این دلیل که آنها کالری یا کربوهیدرات ها را حساب می کنند.

پاسخ استاندارد من به شرح زیر است: “من ترجیح می دهم اطلاعات تغذیه ای را در دستور غذاهایم قرار ندهم زیرا شمارش کالری را تشویق نمی کنم ، و برای برخی از افرادی که با اختلالات خوردن یا اختلالات خوردن دست و پنجه نرم می کنند ، دیدن دستور تهیه این اطلاعات فاقد آرامش است. همه دستور العمل های من از مواد مغذی ساخته شده است ، اما اگر دانستن کالری برای شما مهم است ، هیچ کمبودی در دستورالعمل های حاوی این اطلاعات وجود ندارد. ”

نکته اینجاست: وقتی کالری های دریافتی و کالری خود را با دقت پیگیری می کنیم ، در موجودی نهایی احساس امنیت می کنیم ، ما واقعاً فقط در حال تفریح ​​هستیم. حفظ سوابق غذایی در درک الگوهای کلی غذا خوردن یا حذف علایمی که ممکن است مربوط به غذا باشد مفید است. اما ردیابی کالری از طریق برنامه های ردیابی غذا؟ تحقیقات نشان می دهد که نباید به اعداد و ارقام ایمان داشته باشیم. به عنوان مثال:

  • “سیب متوسط” شما ممکن است واقعاً اندازه متوسط ​​نباشد.
  • کالری های ذکر شده در منوهای رستوران ها در بهترین حالت می توانند “حدس های خوبی” باشند ، تا حدی به این دلیل که ممکن است مقداری کمی بیشتر یا کمی کمتر از اندازه سهم مورد بررسی قرار گیرد.
  • برای برخی از غذاها ، ممکن است تعداد کالری های ذکر شده در برچسب مواد غذایی یا پایگاه داده های مواد مغذی صحیح نباشد.
اصلاً “شمارش کالری” از کجا می آید؟

بیش از 100 سال است که میزان کالری بر اساس “عوامل آب” تعیین می شود. این سیستمی است که در دهه 1890 توسط ویلبر اتواتر ایجاد شد و بر اساس تلاش های وی برای مطالعه میزان کالری متابولیزه و جذب شده از غذا بود. در اینجا بود ، برآورد 4 کالری در هر. گرم پروتئین و کربوهیدرات و 9 کالری در هر. گرمهای چربی از آن بیرون آمد. تمام کالری موجود در برچسب مواد غذایی احتمالاً از عوامل Atwater است.

به نظر می رسد که عوامل Atwater ممکن است آنطور که تصور می شد دقیق نباشند. برای مثال آجیل بگیرید. چند سال پیش ، چند مطالعه دوباره میزان کالری بدن ما را از آجیل استخراج کردند. به نظر می رسد که بادام 23 درصد کالری قابل جذب کمتری نسبت به آنچه تصور می شود ، گردو حدود 21 درصد کمتر و پسته 5 درصد کالری کمتری دارد. این امر به این واقعیت مربوط می شود که آجیل ها از گیاهان هستند و غذاهای گیاهی دارای دیواره سلولی هستند که بدن برای هضم و جذب چربی و سایر مواد مغذی داخل باید آنها را تجزیه کند.

Atwater همچنین توجه نکرد که تاثیرات پخت و پز و فرآوری اهمیت دارد. آشپزی به ما اجازه می دهد کالری بیشتری از نشاسته و پروتئین ها کم کنیم. این بدان معنی است که ما کالری بیشتری از کره بادام زمینی جذب می کنیم تا از بادام زمینی کامل ، بیشتر از استیک سرخ شده نسبت به استیک نادر.

دلایل متعددی وجود دارد که چرا کالری آنطور که به نظر می رسد نیست

مطمئناً احساس امنیت در اعداد وجود دارد. با این حال ، نه تنها ما می توانیم میزان کالری را با دقت واقعی اندازه گیری کنیم ، اما به سختی می توان مطمئن شد که منظور کالری برای بدن ما به چند دلیل است:

  1. چگونه می دانید که واقعاً به چه مقدار کالری نیاز دارید؟ معادلاتی وجود دارد که برآورد را ارائه می دهند. اگر از برنامه ردیاب استفاده می کنید ، احتمالاً از همان معادله استفاده می کند. اما انسانها معادلات نیستند – آنها پیچیده و متغیر هستند. بنابراین وقتی برای رسیدن به یک هدف عددی غذا می خورید ، ممکن است تا حد زیادی علامت واقعی نیازهای کالری خود را از دست بدهید.
  2. چگونه می توانید بفهمید که با ورزش چقدر کالری می سوزانید؟ برآورد کالری در تجهیزات کاردیو تناسب اندام اعداد بسیار معروف (کاذب) را ارائه می دهد ، اما حتی برنامه ردیاب شما فقط بر اساس سن ، جنسیت و وزن شما حدس می زند. اگر احساس خوبی که در مورد کنترل تمرینات از لیست کارهای خود دارید باعث می شود تصمیم بگیرید که “سزاوار” برگر و سیب زمینی سرخ کرده هستید ، فقط تمرین خود را خوردید و سپس مقداری.

میزان کالری مورد نیاز می تواند صدها کالری متفاوت باشد ، حتی بین دو فرد هم سن ، جنس و وزن – سه فاکتور مورد استفاده برای برآورد کالری مورد نیاز. چرا چنین تفاوتهایی؟ میکروبیوم روده یک علت احتمالی است زیرا ذخیره میکروب در روده بر میزان کالری که از غذای خود کم می کنید تأثیر می گذارد. خوردن غیر هماهنگ با ریتم های شبانه روزی (یعنی خوردن در شب) نیز می تواند بر نحوه متابولیسم غذا تأثیر بگذارد. حتی نحوه جویدن ما نیز تفاوت ایجاد می کند.

تینتیجه این است که شمارش کالری زمان بر است و مستعد اشتباهات انسانی یا غیره است. به عنوان مثال: “Fitbit من گفت 200 کالری دیگر برای من باقی مانده است بنابراین من شام خوردم … نه ، من واقعاً گرسنه نبودم.” وقتی سعی می کنید قسمتی از غذا را بخورید که با نیاز بدن شما سازگار است ، تلاش شما بهتر است به دنبال نگاه به درون باشد.

به دنبال راهنمایی در داخل است

یک راه بهتر برای اینکه بدانید بدن شما به چه چیزی نیاز دارد شروع به توجه به بدن خود کنید با ایجاد آگاهی از اشتها آیا گرسنه هستید؟ راضی؟ خیلی مست؟ این سوالات جزء مهمی از خوردن بصری است. اگر بدانید بدن شما چه موقع به غذا احتیاج دارد و چه زمانی غذای کافی داشته است ، در صورت توجه راحت تر است. وقتی در مورد غذا خوردن با خلبان خودکار یا هنگام حواس پرتی (یا فقط بر اساس کالری) تصمیم می گیرید ، بر اساس نیاز خود و بدن خود تصمیم گیری نمی کنید. در اینجا چند سوال وجود دارد که می توانید از خود بپرسید:

  • چه زمانی احساس گرسنگی می کنید؟
  • چقدر غذا لازم است تا احساس سیری کنید (یعنی دیگر گرسنه نباشید)؟
  • برای احساس سیری چقدر غذا لازم است؟ چقدر غذا لازم است تا احساس شلوغی کنید؟
  • وقتی صبحانه مقدار زیادی پروتئین می خورید (مثلاً تخم مرغ یا ماست یونانی) در مقابل هنگام خوردن نان تست ، بلغور جو دوسر یا غلات؟
  • آیا بین وعده های غذایی به میان وعده نیاز دارید (یعنی واقعا احساس گرسنگی می کنید) یا فقط بین وعده های غذایی میان وعده می خواهید (یعنی خسته شده اید یا تحت خلبان خودکار عمل می کنید)؟
  • آیا غذای شما باعث احساس انرژی و خواب آلودگی می شود؟
  • وقتی در زمان غذا خوردن کاملاً گرسنه هستید ، چه اتفاقی می افتد ، در حالی که فقط “معمولاً گرسنه” هستید؟
  • آیا به دلایل بدون گرسنگی (استرس / احساسات / هوس ها) غذا می خورید؟
  • آیا فقط به دلیل وجود غذا غذا می خورید؟
  • آیا بیشتر وعده های غذایی شما بر اساس غذاهای کامل (تک ماده ای) یا غذاهای حداقل فرآوری شده (ماست ، توفو ، نان با کیفیت چند نمونه است) ، یا غذاهای زیادی را که از جعبه ها ، کیسه ها و ظروف مورد نیاز تهیه می شود ، می خورید؟

پاسخ این س questionsالات را پیگیری کنید و کالری تقریباً بی ربط می شود.


کری دنت یک متخصص تغذیه ، نویسنده مستقل ، مشاور غذاخوری بصری ، نویسنده و سخنران مستقر در شمال غربی اقیانوس آرام است. ابرقدرت های او عبارتند از: افسانه های تغذیه ای انفجاری و زنان را تقویت کند احساس بهتری در بدن خود داشته باشند و غذاهایی را انتخاب کنند که از لذت ، تغذیه و سلامتی پشتیبانی می کند.

No Responses

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها
    https://2cindiet.ir/

     

    https://adiet.ir/

     

    https://atkinsshop.ir/

     

    https://arydiet.ir/

    https://badiet.ir/

     

    https://behsadiet.ir/

     

    https://cdiet.ir/

     

    https://chetorr.ir/

     

    https://cliksalamat.ir/

     

    https://clobfit.ir/

     

    https://dfdiet.ir/

     

    https://dietcolob.ir/

     

    https://dietdarmani.ir/

     

    https://dietforlife.ir/

     

    https://dietgroups.ir/

     

    https://dietiic.ir/

     

    https://dietition.ir/

     

    https://dietrejim.ir/

     

    https://dietsalamat.ir/

     

    https://dietsnews.ir/

     

    https://dranbaraa.ir/

     

    https://drbizh.ir/

     

    https://drrezbiz.ir/

     

    https://drshadibizhani.ir/

     

    https://drvitamind.ir/

     

    https://elmetaghzie.ir/

     

    https://exirsalamati.ir/

     

    https://fdiet.ir/

     

    https://fitanfood.ir/

     

    https://fitnesdiet.ir/

     

    https://fitaamin.ir/

     

    https://ganut.ir/

     

    https://foodketo.ir/

     

    https://ghafaridiete.ir/

     

    https://gi-si.ir/

     

    https://gvrt.ir/

     

    https://h-new.ir/

     

    https://happydiet.ir/

     

    https://healthdiets.ir/

     

    https://healthsnews.ir/

     

    https://hodafit.ir/

    https://kermanycom.ir/

     

    https://holodiet.ir/

     

    https://kermanyy.ir/

     

    https://ketogenicdiets.ir/

     

    https://ketodietshop.ir/

     

    https://nuteladiet.ir/

     

    https://nutgeram.ir/

     

    https://nutri-diet.ir/

     

    https://nutricell.ir/

     

    https://nutritionistsnews.ir/

     

    https://mdiet.ir/

     

    https://ketoshope.ir/

     

    https://oplasdiet.ir/

     

    https://parsiandiet.ir/

     

    https://ketozists.ir/

     

    https://laghariii.ir/

     

    https://limome.ir/

     

    https://lemondiet.ir/

     

    https://lagharifit.ir/

     

    https://maangdiet.ir/

     

    https://mi-xi.ir/

     

    https://na-hi.ir/

     

    https://na-se.ir/

     

    https://namnakk.ir/

     

    https://newsab.ir/

     

    https://newshealth.ir/

    https://nildiet.ir/

     

    https://novinn.ir/

     

    https://pcosdiet.ir/

     

    https://pezeshknew.ir/

     

    https://realnutrition.ir/

     

    https://reghim.ir/

     

    https://regimekhob.ir/

     

    https://rejimeketo.ir/

     

    https://rejimkermany.ir/

     

    https://rezhimdarmani.ir/

     

    https://rezhimeghazayi.ir/

     

    https://sabosdiet.ir/

     

    https://rezhimesalem.ir/

     

    https://salamatnew.ir/

     

    https://rezhimlaghar.ir/

     

     

    https://sebnews.ir/

     

    https://zolangdiet.ir/

     

    https://zdiet.ir/

     

    https://xdiet.ir/

     

    https://truediet.ir/

     

    https://taqhzie.ir/

     

    https://wellfitdiet.ir/

     

    https://taghziehnew.ir/

     

    https://sibe-salamati.ir/

     

    https://sha-min.ir/

     

    https://gamewake.ir/

     

    https://giahpezeshkan.ir/

     

    https://ispmr.ir/

     

    https://megig.ir/

     

    https://storg.ir/