شکلات سفید نعناع فلفلی – ریشه های جدید من


شکلات سفید نعناع نارنجی

سلام دوستان.

بازگشت به این فضای وبلاگ احساس خوبی دارد. از ابتدای سال جاری ، من تمرکز خود را بر روی آخرین پروژه خود ، My New Roots Grow – جهانی آنلاین از آموزش سلامتی – متمرکز کرده ام که به زودی راه اندازی می شود. Grow از کتابهای آشپزی من پر انرژی ترین و بزرگترین پروژه است و دوباره احساس می کنم چیزی بزرگ به دنیا می آورم. این وبلاگ در پشت صحنه قرار گرفته است و فضای بیشتری برای رشد ، بله ، رشد داده است ، اما من فکر کردم که با این دسر تعطیلات شگفت انگیز وارد می شوم زیرا فصل یک شکلات نعناع سفید تورته است!

من در واقع این دستور را زمستان گذشته تهیه کردم ، اما مطمئن نبودم که با آن چه کنم. من در فکر این بودم که آن را منحصراً در Grow نگه دارم (از آنجا که اینجاست که بسیاری از محتوای دستور العمل من از این به بعد زنده خواهد بود!) ، اما چون این غذا بسیار خاص و خوشمزه است ، احساس کردم که باید در دنیا منتشر شود. با الهام از Spored Chocolate Torte ، که در مکانهای تفریحی مکزیک می سازم (مکان ها را به خاطر دارید؟!) ، می خواستم یک نسخه تعطیلات جشن را با شکلات سفید و نعناع … به شکلات سفید نعناع نعناع تبدیل کنم.

پوسته آن شکلات تلخ و اسپند است ، بنابراین با مقدار کافی نمک بسیار غنی و خوشمزه است. فضای داخلی آن مخملی نرم و اغوا کننده خامه ای است که از بادام زمینی ، روغن نارگیل و شکلات سفید تهیه شده است. من بوسه نعناع در پر کردن را دوست دارم ، که مطمئناً وجود دارد اما زیاد نیست. من نمی خواستم کسی احساس کند که در حال خوردن دسر و مسواک زدن همزمان است!

شکلات سفید نعناع نارنجی

چند نکته برای دستور غذا …

اگر از روغن اسانس نعناع برای طعم دادن به پرکننده استفاده می کنید ، اندازه گیری آن را ابتدا با قاشق مفید می دانم ، فقط در صورتی که بطری روحیه مثبتی داشته باشد – یک قطره زیاد از این چیزها با یک مقدار زیاد یک لاک خوب را خراب می کند. مزه! من دوست دارم در کل حدود 6 یا 7 قطره استفاده کنم ، اما اگر خیلی سریع بیرون بیاید ، راهی برای کنترل مقدار ندارم. اگر از عصاره نعناع استفاده می کنید ، با یک چهارم قاشق چایخوری شروع کنید و به طعم مناسب خود برسید.

اگر از رژیم گیاهخواری استفاده می کنید ، می توانید از شربت افرا به جای عسل در پر کردن استفاده کنید ، اما رنگ آن بیشتر قهوه ای / بژ است تا خامه ای. همچنین ، حتما شکلات سفید بدون شیر پیدا کنید ، زیرا اکثریت قریب به اتفاق شکلات سفید تجاری تولید شده حاوی مواد جامد در شیر است. و اگر شکلات سفید گیاهی پیدا کردید ، لیست مواد لازم را بخوانید تا مطمئن شوید که حاوی روغن هیدروژنه یا امولسیفایرهای عجیب نیست (یا فقط کبریت خود را انتخاب کنید!).

شکلات سفید نعناع نارنجی

تزئین کیک کاملاً به شما بستگی دارد ، اگرچه دانه های انار نمای شگفت انگیزی از شادی را ایجاد می کند! گزینه های دیگر شامل برگ های نعناع تازه ، تکه های کاکائو یا شکلات تلخ تراشیده است. شما حتی می توانید همه آنها را در صورت احساس جشن بیشتر اضافه کنید.

کیک را در فریزر نگه دارید تا آماده لذت بردن از آن شوید ، سپس آن را حدود 15-20 دقیقه قبل از سرو بیرون بیاورید تا سنگ نباشد. وقتی کمی گرم شود برش و خوردن آن آسان تر است. با استفاده از یک چاقوی کک صاف و بسیار تیز ، آن را قبل از برش در تنه زیر آب داغ قرار دهید تا کشویی شود.

اگر تمایلی به تهیه پوسته ندارید ، می توانید این دسر را فقط با آماده سازی فیلینگ به فود فریز تبدیل کنید. مواد را داخل قالب مربع 8 اینچی / 20 سانتی متر که با روکش پلاستیکی پوشانده شده است بریزید. روی آن را با ½ فنجان / 65 گرم سس بوقلمون ، تکه های کاکائو یا چیپس شکلات بریزید و تا سفت شدن (حدود 2 ساعت) فریز کنید. به صورت مربع برش دهید و مستقیماً از فریزر از آن لذت ببرید!

شکلات سفید نعناع نارنجی

شکلات سفید نعناع فلفلی تورته

  • به پوسته:
  • 1 فنجان / 100 گرم هلو
  • ¼ فنجان / 60 میلی لیتر روغن نارگیل مانند طعم خنثی
  • 3 Spsk شربت افرا خالص
  • ¼ قاشق چایخوری نمک دریایی دانه ریز
  • 1 فنجان ها / 150 گرم بلغور جو دوسر در صورت لزوم ، بدون گلوتن تقسیم می شود
  • 2 Spsk. پودر کاکائو
  • برای پر کردن:
  • 1 فنجان ها / 200 گرم بادام هندی حداقل 4 ساعت خیس بخورید
  • ¾ فنجان / 175 میلی لیتر عسل خامه ای زیر با شربت افرا ، اما هشدار دهید که رنگ پرکن قهوه ای است
  • ½ فنجان / 125 میلی لیتر روغن نارگیل
  • 75 گرم / 2.6 اونس شکلات سفید ذوب شده (در صورت تمایل بدون شیر / وگان)
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
  • ½ قاشق چایخوری نمک دریایی دانه ریز
  • چند قطره اسانس یا عصاره نعناع چشیدن
  • انار، نعناع ، نوک کاکائو ، شکلات تلخ تراشیده ، برای تزئین ، اختیاری
  • پوسته را درست کنید: فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) گرم کنید. یک تابه 9 اینچی (23 سانتی متری) فنری یا قالب پای را با روغن نارگیل چرب کنید.

  • در یک غذاساز ، نصف فنجان (50 گرم) بلغور جو دوسر را تا زمانی که آرد درشت داشته باشید مخلوط کنید ، یک کاسه کوچک را بگذارید و کنار بگذارید. بدون تمیز کردن دستگاه ، پیکان ها را به شکل کمی با بافت شنی تبدیل کنید. روغن نارگیل ، شربت افرا ، نمک ، بلغور جو دوسر و پودر کاکائو را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خمیر یکدست شود. در آخر ، 1 فنجان باقیمانده بلغور جو دوسر و پالس را به آن اضافه کنید تا زمانی که جو دوسر خرد شود ، اما هنوز کمی بافت داشته باشد. هنگام فشار دادن بین انگشتان ، خمیر باید کمی به هم بچسبد. اگر اینطور نیست ، سعی کنید کمی شربت افرا اضافه کنید یا کمی بیشتر پردازش کنید.

  • نیمی از خمیر را به طور یکنواخت در کف قالب خرد کنید. از مرکز شروع کنید ، مخلوط را محکم و یکنواخت به پایین فشار دهید و در امتداد کنار قالب پای به بیرون و بالا حرکت کنید. هرچه بیشتر خرده ها را داخل ظرف فشار دهید ، پوسته بهتر به هم می چسبد. هر بار یک قسمت کوچک بردارید ، با استفاده از پوسته باقی مانده برای بالا آمدن از کناره ها ، دور فرم تا زمانی که کار تمام شود. چند سوراخ چنگال را در قسمت زیرین پوسته قرار دهید تا بخار خارج شود.

  • پوسته را بدون پوشش به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید تا معطر شود و لبه های آن کمی تیره شود. از فر خارج کرده و بگذارید سرد شود.

  • پر کردن: بادام زمینی ها را خالی کرده و آبکشی کنید. در مخلوط کن با سرعت بالا ، بادام زمینی خیس خورده ، عسل ، روغن ، شکلات ذوب شده ، وانیل ، نمک و نعناع را مخلوط کنید ، سپس آنقدر مخلوط کنید تا پر شدن کاملا یکدست شود. بسته به مخلوط کن ، ممکن است چند دقیقه طول بکشد تا یکدست شود. اگر مخلوط کن برای شروع به مایعات بیشتری نیاز دارد ، یک قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) شیر گیاهی (یا کمی بیشتر) برای کمک بیشتر به آن اضافه کنید.

  • مواد را داخل پوسته آماده شده بریزید و روی آن را به طور مساوی صاف کنید. تور را روی یک سطح صاف در فریزر و بدون درب قرار دهید. چند ساعت فریز کنید ، سپس روی ظرف را با فویل بپوشانید و یک شب یا حداقل 4 تا 6 ساعت فریز کنید تا پاره شدن آن سخت شود.

  • کیک را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید 10 دقیقه قبل از برش روی میز بماند. منظور این است که سرد سرو شود. در صورت تمایل با برگ های نعناع ، دانه های انار ، تکه های کاکائو ، شکلات ذوب شده یا تراشیده تزئین کنید.

سارا بریتون

برای چاپ این دستور غذا اینجا را کلیک کنید

امیدوارم هر کجا که هستید و هر آنچه را که در این ماه جشن می گیرید ، سالم ، سالم و سپاسگزار باشید. امسال همه ما را به بزرگترین حلقه زندگی خود انداخته است و یافتن شادی های کوچک و پیروزی های کوچک (مانند بیرون رفتن برای هوای تازه ، گذاشتن شام روی میز) حداقل به اندازه ای است که باعث شود احساس غرور کنم. تعطیلات بدون شک امسال متفاوت به نظر می رسد ، اما من می دانم که از اینکه سقفی روی سرم داشته باشم و با کسانی که دوستشان دارم تقسیم کنم بسیار سپاسگزارم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه دوست عزیز

در نور و عشق ، بهترین آرزوها برای فصل آینده.

سارا بی.

No Responses

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها
    https://2cindiet.ir/

     

    https://adiet.ir/

     

    https://atkinsshop.ir/

     

    https://arydiet.ir/

    https://badiet.ir/

     

    https://behsadiet.ir/

     

    https://cdiet.ir/

     

    https://chetorr.ir/

     

    https://cliksalamat.ir/

     

    https://clobfit.ir/

     

    https://dfdiet.ir/

     

    https://dietcolob.ir/

     

    https://dietdarmani.ir/

     

    https://dietforlife.ir/

     

    https://dietgroups.ir/

     

    https://dietiic.ir/

     

    https://dietition.ir/

     

    https://dietrejim.ir/

     

    https://dietsalamat.ir/

     

    https://dietsnews.ir/

     

    https://dranbaraa.ir/

     

    https://drbizh.ir/

     

    https://drrezbiz.ir/

     

    https://drshadibizhani.ir/

     

    https://drvitamind.ir/

     

    https://elmetaghzie.ir/

     

    https://exirsalamati.ir/

     

    https://fdiet.ir/

     

    https://fitanfood.ir/

     

    https://fitnesdiet.ir/

     

    https://fitaamin.ir/

     

    https://ganut.ir/

     

    https://foodketo.ir/

     

    https://ghafaridiete.ir/

     

    https://gi-si.ir/

     

    https://gvrt.ir/

     

    https://h-new.ir/

     

    https://happydiet.ir/

     

    https://healthdiets.ir/

     

    https://healthsnews.ir/

     

    https://hodafit.ir/

    https://kermanycom.ir/

     

    https://holodiet.ir/

     

    https://kermanyy.ir/

     

    https://ketogenicdiets.ir/

     

    https://ketodietshop.ir/

     

    https://nuteladiet.ir/

     

    https://nutgeram.ir/

     

    https://nutri-diet.ir/

     

    https://nutricell.ir/

     

    https://nutritionistsnews.ir/

     

    https://mdiet.ir/

     

    https://ketoshope.ir/

     

    https://oplasdiet.ir/

     

    https://parsiandiet.ir/

     

    https://ketozists.ir/

     

    https://laghariii.ir/

     

    https://limome.ir/

     

    https://lemondiet.ir/

     

    https://lagharifit.ir/

     

    https://maangdiet.ir/

     

    https://mi-xi.ir/

     

    https://na-hi.ir/

     

    https://na-se.ir/

     

    https://namnakk.ir/

     

    https://newsab.ir/

     

    https://newshealth.ir/

    https://nildiet.ir/

     

    https://novinn.ir/

     

    https://pcosdiet.ir/

     

    https://pezeshknew.ir/

     

    https://realnutrition.ir/

     

    https://reghim.ir/

     

    https://regimekhob.ir/

     

    https://rejimeketo.ir/

     

    https://rejimkermany.ir/

     

    https://rezhimdarmani.ir/

     

    https://rezhimeghazayi.ir/

     

    https://sabosdiet.ir/

     

    https://rezhimesalem.ir/

     

    https://salamatnew.ir/

     

    https://rezhimlaghar.ir/

     

     

    https://sebnews.ir/

     

    https://zolangdiet.ir/

     

    https://zdiet.ir/

     

    https://xdiet.ir/

     

    https://truediet.ir/

     

    https://taqhzie.ir/

     

    https://wellfitdiet.ir/

     

    https://taghziehnew.ir/

     

    https://sibe-salamati.ir/

     

    https://sha-min.ir/

     

    https://gamewake.ir/

     

    https://giahpezeshkan.ir/

     

    https://ispmr.ir/

     

    https://megig.ir/

     

    https://storg.ir/