– ریشه های جدید من – آب نبات گرانولا –


این میله های آب نبات گرانول من را به دوران کودکی باز می گرداند. من همیشه می خواستم برای قرارهای بازی به خانه دیگران بروم ، نه به این دلیل که خانه خودم را دوست نداشتم … بلکه به دلیل تنقلات.

اگرچه رژیم غذایی دوران کودکی من شامل تعداد زیادی دونات و سوسیس های مایکروویو بود ، اما مادرم ایده های متفاوتی در مورد اینکه خوردن منظم و چه چیزهایی مناسب نیست ، داشت. Cheerios بادام زمینی ، خوب. لاکی چارمزز ، خوب نیست بارهای گرانول ، مطمئناً. میله های گرانولای پوشیده از شکلات ، شماره. انبار دوست من پر از این چیزها بود ، همچنین به آن معروف است آفرین، که به نحوی از نظر قانونی تأیید شده است که مارک های گرانول نامیده می شود و به عنوان یک میان وعده سالم در بازار عرضه می شود ، اما مطمئناً در آزمایش مادرم با یک شوت طولانی قبول نمی شود.

بنابراین من مجبور شدم برای دسترسی به نوار گرانول ساخارین شسته شده با کره بادام زمینی شیرین و غلیظ ، که در یک لایه ضخیم شکلات شیری پوشانده شده است ، خلاق باشم. دندانهایم فقط با فکر کردن به آنها درد می کرد ، اما جهنم مقدس آنها از خود هفت ساله من متعالی بود. من فقط برای دسترسی به کمد در کافه های Kudos بعد از مدرسه به انواع بازی هایی که بازی نمی کردم ، کارتون هایی که تماشا نمی کردم ، بسنده می کردم.

بهترین دستور العمل ها از اصرار ناشی می شود

نسخه من از این دستور العمل ناشی از اشتیاق بود که اغلب آنها انجام می دهند. شاید من مشتاق یک نوستالژی کوچک بودم ، یا ارتباط با زمانی ساده تر که در آن تنها هدف من برای آن روز ، مصرف هر چه بیشتر شکر بدون امکان والدینم بود. اوقات خوب، هاها! به هر حال ، من با موفقیت میله های Kudos را با مواد بسیار بهبود یافته و ارتقاء بزرگسالان بازسازی کرده ام. نسخه من به طور طبیعی شیرین شده است (دیروز) ، از شکلات تلخ به جای شکلات شیری استفاده می شود ، و من کره بادام زمینی را با کره فندق عوض کردم ، زیرا بسیار خوشمزه تر است! انجیر را به چوب های گرانول اضافه کردم زیرا فندق ها را خیلی خوب جفت می کنند. و نکته آخر اینکه من مقدار مناسبی نمک برای حفظ تعادل اضافه کردم. دسرهای بدون نمک باعث می شود موهایم را آتش بزنم.

در مجموع ، این میله های آب نبات گرانولا سنگ شکن های جدی هستند. ترد ، ترد ، خامه ای ، مزه دار ، شیرین و شور ، کاملاً تنومند و خوشمزه است. من تقریباً با مهمانی دوم کارم تمام شده و در حال برنامه ریزی برای جشن بعدی هستم. من احساس می کنم انبار این مواد در یخچال می تواند من را از هر چیزی رها کند ، حتی پنجمین کاندی لند به طرز دیوانه کننده ای به همراه پسرم ، که قلب او را برکت می دهد ، مانند من قند می خورند. کندی لند تا آنجا که به او نزدیک است.

شکلات و انرژی

برای کسانی که اینستاگرام را دنبال می کنید ، می دانید که هر ماه در سال 2020 موضوعی دارد و مارس انرژی است. من فکر کردم مناسب است که در مورد شکلات و تأثیر آن بر سطح انرژی صحبت کنیم. بسیاری از مردم تصور می کنند که شکلات حاوی کافئین است و مقدار کمی نیز دارد ، اما کافئین در واقع محرک ترین ترکیب کاکائو نیست. اسمش چیز دیگری است تئوبرومینبه

تئوبرومین یک آلکالوئید است که به شکلات تلخی خاصی می بخشد. هرچه شکلات تیره تر باشد ، تلخ تر و بیشتر حاوی تئوبرومین است. تئوبرومین و کافئین در سطح مولکولی تقریباً یکسان هستند و باعث می شود آنها به شیوه های مشابه و انرژی زا رفتار کنند. تفاوت این است که تئوبرومین دارای گروه متیل کوچکتری است (کربنی که سه هیدروژن به آن متصل شده است) ، و آن را به یک محرک قوی تر تبدیل می کند زیرا به راحتی کافئین از سد خونی مغزی نمی گذرد. ترجمه: تئوبرومین به جای افزایش کلاسیک ، باعث آرامش و ماندگاری بیشتری نسبت به کافئین می شود. هر دو ترکیب روی سیستم عصبی مرکزی ما تأثیر می گذارند ، اما فقط کافئین می تواند ما را مضطرب و عصبی کند. پاداش: تئوبرومین نیز اعتیادآور نیست (هرچند اگر به این میله های آب نبات گرانولا معتاد شوید من نمی توانم به شما کمک کنم

جزئیات شکلات تلخ

یک وعده 1 43 گرم شکلات تلخ (70٪ کاکائو جامد) تقریبا 115 میلی گرم تئوبرومین و 20 میلی گرم کافئین به شما می دهد. در مقایسه ، یک فنجان قهوه 8 اونسی / 250 میلی لیتر حاوی تقریبا 95 میلی گرم کافئین و فاقد تئوبرومین است. حداکثر میزان مصرف روزانه کافئین حدود 400 میلی گرم است ، در حالی که تئوبرومین (خوشبختانه) در حدود 1000 میلی گرم در روز بیشتر است. با این حال ، باید در نظر داشته باشیم که اکثر شکلات ها حاوی قند یا سایر شیرین کننده ها و افزودنی هایی هستند که بسیار محرک هستند. بنابراین تعجبی ندارد که برای افراد حساس ، تئوبرومین موجود در کاکائو با شکر و کمی کافئین می تواند به ما انرژی جدی دهد و شکلات را بیشتر از یک فنجان قهوه احساس کند! در ساعات پایانی روز به مصرف شکلات توجه کنید ، به خصوص اگر برای افتادن یا خوابیدن در شب مشکل دارید.

بریم سراغ دستور غذا! من از عسل برای شیرین کردن این شیرینی های گرانولی و برای اتصال همه مواد به یکدیگر استفاده می کنم ، اما یک جایگزین خوب و گیاهی می تواند پاستای خرما باشد. فقط مطمئن شوید که ویسکوزیته بالایی دارد (که واقعاً چسبناک است). این دستور العمل فاقد گلوتن است ، فقط در صورت حساسیت جو دوسر بدون گلوتن بخرید. فندق به سختی پیدا می شود و بسته به جایی که هستید ، می تواند گران باشد. اگر به دنبال جایگزین هستید ، بادام یا بادام هندی بهترین است! بادام ممکن است به مدت زمان بیشتری در فر ، تا 25 دقیقه نیاز داشته باشد ، اما مراقب آنها باشید زیرا می توانند سریع بسوزند.

کره فندقی

البته ، لازم نیست برای این دستور کره فندق خود را تهیه کنید ، اما من به شدت بسیار توصیه می کنم انجام دهید این واقعاً آسان است و مرحله ای است که هنوز در ساخت میله های گرانول مناسب است. کافی است 2 فنجان اضافی / 270 گرم فندق به صفحات پخت اضافه کنید و مانند سایر مواد سرخ کنید. فندق را در غذاساز مخلوط کنید ، اغلب طرفها را به سمت پایین بکشید و در نهایت کره فندق به دست می آید. ممکن است ده دقیقه طول بکشد ، بنابراین صبور باشید. در صورت لزوم مقداری روغن زیتون برای شروع اضافه کنید. این مقدار حدود 1 فنجان / 250 میلی لیتر ایجاد می کند ، که دقیقاً همان چیزی است که برای دستور غذا نیاز دارید. خواهش میکنم!

میله های آب نبات گرانولای انجیر و فندقی

  • 1 فنجان ها / 150 گرم بلغور جو دوسر
  • 1 فنجان / 135 گرم فندق خام به علاوه دو فنجان دیگر ، اگر خودتان کره فندق تهیه می کنید ، تیتر آن را ببینید
  • 2 Spsk روغن نارگیل من طعم خنثی را توصیه می کنم
  • 1/3 فنجان / عسل ضخیم 80 میلی لیتر خامه ای یا سفید
  • 1/3 فنجان / 80 میلی لیتر tahini
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
  • 1/3 فنجان / 60 گرم انجیر خشک بدون گوگرد خرد شده
  • 1 فنجان / 20 گرم پودر قهوه ای برنج قهوه ای
  • ¼ قاشق چایخوری نمک دریایی پوسته پوسته بعلاوه بیشتر برای تزئین
  • 1 فنجان / 250 میلی لیتر کره فندق
  • 1 Spsk. شربت افرا خالص
  • ½ قاشق چایخوری نمک دریایی خوب
  • 200 گرم شکلات تلخ 80 or یا بالاتر ، بیشتر برای باران و فقط در صورت امکان!
  • فر را با دمای 325 درجه فارنهایت / 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. جو دوسر و فندق را روی یک ورقه پخت با لبه قرار دهید ، و سعی کنید تا آنجا که ممکن است جدا از هم نگه دارید ، و در حالی که یک یا دو بار هم می زنید بپزید تا جو دوسر طلایی شود و بوی تند بدهد. ، 12 تا 15 دقیقه. فندق را از فر خارج کرده ، بگذارید سرد شود و فندق ها را درشت خرد کنید.

  • روغن نارگیل را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم ذوب کنید. عسل ، تاهینی و وانیل را اضافه کنید ؛ کاملاً هم بزنید تا کاملا ترکیب شود.

  • انجیرهای خشک شده را تقریبا خرد کرده و کنار بگذارید.

  • در یک کاسه بزرگ ، جو دوسر خنک شده و فندق خرد شده را با انجیر ، دانه پف کرده و نمک ترکیب کنید. مواد مرطوب را روی خشک بریزید و سریع هم بزنید تا مخلوط شوند.

  • یک قالب براونی 8 × 8 اینچی را با روکش پلاستیکی یا کاغذ پخت بپوشانید. مخلوط را بریزید و با دستهای کمی مرطوب ، آن را محکم در تابه فشار دهید ، مخصوصاً در اطراف لبه ها و گوشه ها.

  • کره فندق را با یک قاشق چایخوری نمک و شربت افرا ترکیب کنید – باید از خمیر پیوسته به سفت تر تبدیل شود. در بالای میله های گرانول پخش کنید. حداقل 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود.

  • وقتی چوب ها آماده پوشاندن شکلات شدند ، آنها را از فریزر خارج کرده و قسمت زیرین را به 12 قسمت مساوی برش دهید.

  • یک دیگ مضاعف را روی اجاق گاز بگذارید ، در دمای کم بجوشد. شکلات را به قطعات خرد کنید. در یک دیگ بخار دوگانه روی حرارت متوسط ​​ذوب کنید. هر قطعه را در شکلات ذوب شده فرو کنید ، سپس روی یک تکه کاغذ پوست بگذارید تا خنک شود و سفت شود. شکلات باقی مانده را روی آن بریزید ، سپس کمی نمک پوسته پوسته بپاشید. وقتی خنک شد از آن لذت ببرید! میله ها را تا یک ماه در یخچال یا 6 ماه در فریزر نگهداری کنید.

سارا بریتون

برای چاپ این دستور غذا اینجا را کلیک کنید

من می دانم که این دستور غذا با کودک درون شما که فقط سعی می کند والدینش را متقاعد کند که تکه های گرانولای شکلات دار سالم هستند ، به دست می آید. حداقل در حال حاضر ، بله ، آنها در واقع هستند.

همه عشق و رفتارهای شاد ،
سارا بی.

غذاهای خود را در اینستاگرام به من نشان دهید: #mnrgranolacandybars

* * * * * * *

خوب ، یک چیز دیگر قبل از رفتن ، فقط به این دلیل که از آن بسیار هیجان زده ام … من یک نمایش دارم! این عنوان Baker جایگزین نام دارد و قرار است در پلت فرم دیجیتال Food Network کانادا قرار گیرد. این سریال در 25 مارس در Facebook Watch پخش می شود ، بنابراین می توانید آن را در هر کجای جهان که هستید تماشا کنید! من می خواهم جزئیات بیشتری را در مورد اینستاگرام و فیس بوک ارسال کنم ، بنابراین در آنجا با ما همراه باشید. از همه کسانی که نظر یا ایمیل حمایتی ارسال کردند متشکرم – این برای من بسیار مهم است و این فرصت به خاطر شما امکان پذیر بود. پس متشکرم!



No Responses

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها
    https://2cindiet.ir/

     

    https://adiet.ir/

     

    https://atkinsshop.ir/

     

    https://arydiet.ir/

    https://badiet.ir/

     

    https://behsadiet.ir/

     

    https://cdiet.ir/

     

    https://chetorr.ir/

     

    https://cliksalamat.ir/

     

    https://clobfit.ir/

     

    https://dfdiet.ir/

     

    https://dietcolob.ir/

     

    https://dietdarmani.ir/

     

    https://dietforlife.ir/

     

    https://dietgroups.ir/

     

    https://dietiic.ir/

     

    https://dietition.ir/

     

    https://dietrejim.ir/

     

    https://dietsalamat.ir/

     

    https://dietsnews.ir/

     

    https://dranbaraa.ir/

     

    https://drbizh.ir/

     

    https://drrezbiz.ir/

     

    https://drshadibizhani.ir/

     

    https://drvitamind.ir/

     

    https://elmetaghzie.ir/

     

    https://exirsalamati.ir/

     

    https://fdiet.ir/

     

    https://fitanfood.ir/

     

    https://fitnesdiet.ir/

     

    https://fitaamin.ir/

     

    https://ganut.ir/

     

    https://foodketo.ir/

     

    https://ghafaridiete.ir/

     

    https://gi-si.ir/

     

    https://gvrt.ir/

     

    https://h-new.ir/

     

    https://happydiet.ir/

     

    https://healthdiets.ir/

     

    https://healthsnews.ir/

     

    https://hodafit.ir/

    https://kermanycom.ir/

     

    https://holodiet.ir/

     

    https://kermanyy.ir/

     

    https://ketogenicdiets.ir/

     

    https://ketodietshop.ir/

     

    https://nuteladiet.ir/

     

    https://nutgeram.ir/

     

    https://nutri-diet.ir/

     

    https://nutricell.ir/

     

    https://nutritionistsnews.ir/

     

    https://mdiet.ir/

     

    https://ketoshope.ir/

     

    https://oplasdiet.ir/

     

    https://parsiandiet.ir/

     

    https://ketozists.ir/

     

    https://laghariii.ir/

     

    https://limome.ir/

     

    https://lemondiet.ir/

     

    https://lagharifit.ir/

     

    https://maangdiet.ir/

     

    https://mi-xi.ir/

     

    https://na-hi.ir/

     

    https://na-se.ir/

     

    https://namnakk.ir/

     

    https://newsab.ir/

     

    https://newshealth.ir/

    https://nildiet.ir/

     

    https://novinn.ir/

     

    https://pcosdiet.ir/

     

    https://pezeshknew.ir/

     

    https://realnutrition.ir/

     

    https://reghim.ir/

     

    https://regimekhob.ir/

     

    https://rejimeketo.ir/

     

    https://rejimkermany.ir/

     

    https://rezhimdarmani.ir/

     

    https://rezhimeghazayi.ir/

     

    https://sabosdiet.ir/

     

    https://rezhimesalem.ir/

     

    https://salamatnew.ir/

     

    https://rezhimlaghar.ir/

     

     

    https://sebnews.ir/

     

    https://zolangdiet.ir/

     

    https://zdiet.ir/

     

    https://xdiet.ir/

     

    https://truediet.ir/

     

    https://taqhzie.ir/

     

    https://wellfitdiet.ir/

     

    https://taghziehnew.ir/

     

    https://sibe-salamati.ir/

     

    https://sha-min.ir/

     

    https://gamewake.ir/

     

    https://giahpezeshkan.ir/

     

    https://ispmr.ir/

     

    https://megig.ir/

     

    https://storg.ir/