حرفه ای BBQ نشویل پودینگ ذرت امضا شده خود را نشان می دهد: دستور غذا را امتحان کنید


جدیداکنون می توانید به مقالات فاکس نیوز گوش دهید!

پودینگ ذرت یک غذای جانبی ملایم شیرین است که برای باربیکیو تابستانی مناسب است.

هر لقمه لقمه ای بهتر از آخرین لقمه به نظر می رسد و حتی یک سرآشپز مبتدی می تواند آن را درست کند.

شین ناسبی، مالک و مستر کباب‌پزی HoneyFire در نشویل، که دستور پخت خود را با فاکس نیوز به اشتراک گذاشت، می‌گوید: پودینگ ذرت یک غذای اصلی جنوبی است که ترکیبی عالی از نان قاشقی، ذرت خامه‌ای و کاسرول است.

دستور پخت پودینگ ذرت نشویل HoneyFire BBQ.

دستور پخت پودینگ ذرت نشویل HoneyFire BBQ.
(فیلیپ فرایمن)

او می افزاید: «در HoneyFire، ما پودینگ ذرت Hoosier را به عنوان نشانه ای برای لذت بردن از آن در ایالت من، ایندیانا، سرو می کنیم. “ترکیب شیرین و خوش طعم خوشمزه است. این غذای مناسب برای مجموعه ای از غذاهای اصلی جنوبی مانند مرغ سرخ شده و البته کباب است.”

دستور کامل را در زیر دریافت کنید.

چگونه بهترین نان ذرت جهان را درست کنیم

پودینگ ذرت هوزیر HoneyFire BBQ

خدمت ۸

زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه

زمان پخت: ۴۵ دقیقه

عناصر:

½ فنجان کره، ذوب شده

۲ عدد تخم مرغ زده شده

۱ (۸.۵ اونس) بسته مخلوط نان ذرت خشک

۱ قوطی ذرت کامل، آبکش شده

۱ قوطی ذرت شیرین خامه ای

۱ فنجان خامه ترش

اختیاری: عسل تند

برای ثبت نام در خبرنامه سبک زندگی ما اینجا را کلیک کنید

جهت ها:

۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و یک ظرف پخت ۹×۹ اینچی را با کره چرب کنید.

۲. در یک کاسه، کره، تخم مرغ، مخلوط نان ذرت، ذرت کامل و خامه ای و خامه ترش را با هم مخلوط کنید. اگر می‌خواهید یک نسخه هوادارتر داشته باشید، تخم‌مرغ‌ها را قبل از اضافه کردن به مخلوط سریع هم بزنید. در ظرف پخت بریزید.

۳. به مدت ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که روی آن قهوه ای طلایی شود بپزید.

۴. در صورت تمایل روی آن را با عسل تند برای کمی لگد بزنید. سرو کنید و لذت ببرید.