آیا از کربوهیدرات ها بسیار می ترسید؟ نگاهی به آخرین عناوین


زمان خواندن: 7 دقایق

در چند هفته گذشته عناوین زیادی در مورد مقاله جدیدی در حمایت از مدل کربوهیدرات-انسولین (یا CIM) با موضوع “چاقی” منتشر شده است. CIM ادعا می کند که پرخوری علت اصلی “چاقی” نیست. در عوض ، می گوید کربوهیدرات ها مسئول افزایش وزن هستند. این به طور خاص می گوید که مصرف بیش از حد غذاهای کربوهیدراتی فرآوری شده و سریع هضم باعث تغییراتی در بدن می شود که باعث ذخیره چربی ، افزایش وزن و چاقی می شود.

به طور خاص ، CIM می گوید وقتی ما کربوهیدراتهای بسیار فرآوری شده می خوریم ، بدن انسولین بیشتری و گلوکاگون کمتری ترشح می کند. انسولین هورمونی است که مانع از افزایش بیش از حد قند خون (قند خون) ما می شود. گلوکاگون هورمونی است که از پایین آمدن بیش از حد آن جلوگیری می کند.

انسولین بالا و گلوکاگون پایین به این معنی است که گلوکز بیشتری در سلول های چربی ذخیره می شود و به سلول های چربی علامت می دهد و گلوکز کمتری در خون موجود است تا ماهیچه ها و سایر بافتهای فعال متابولیکی را بسوزاند. مغز درک می کند که بدن به اندازه کافی انرژی دریافت نمی کند (مغز به گلوکز زیادی احتیاج دارد) ، که منجر به احساس گرسنگی می شود. به علاوه ، بدن می تواند متابولیسم خود را در تلاش برای صرفه جویی در سوخت کند کند. نتیجه نظری؟ گرچه همچنان به چربی اضافی خود اضافه می کنیم گرسنه می مانیم.

شایان ذکر است که این مقاله بخشی از دیدگاه است. این یک کارآزمایی کنترل شده تصادفی نیست. این هیچ چیزی را اثبات نمی کند (تا آنجا که هر مطالعه واقعاً می تواند هر چیزی را ثابت کند).

نویسندگان پیشنهاد می کنند مدل آنها جایگزین مدل قدیمی “کالری در ، کالری در خارج” می شود ، و پیشنهاد می کند که وقتی بیشتر غذا می خوریم و / یا کمتر حرکت می کنیم وزن اضافه می کنیم و وقتی کمتر غذا می خوریم و / یا بیشتر حرکت می دهیم وزن خود را کاهش می دهیم.

مدل کربوهیدرات-انسولین جدید نیست-در واقع حدود یک قرن است که وجود دارد. اما در 15 سال گذشته از دانشمندان واقعی ، نویسندگان غیرعلمی و پادکسترهای پل برداشته شده است.

در اینجا موارد دیگری است که باید بدانید.

کالری وارد شده ، کالری خارج است قبلا، پیش از این در راه خروج

این مقاله به نظر می رسد که دانشمندان هنوز به کالری موجود ، کالری خارج یا CICO اعتقاد دارند ، همانطور که در آینده به آن می گویم. درست است که CICO متأسفانه هنوز در برنامه های رژیم غذایی بیشماری ، مبارزه با سلامت عمومی علیه چاقی و حتی در دستورالعمل های رژیم غذایی برای آمریکایی ها مورد استفاده قرار می گیرد.به اما مدل CICO در چند دهه گذشته در محافل علمی ناپدید شده است. و آخرین دستورالعمل های مربوط به “چاقی” از سوی انجمن پزشکی کانادا توصیه می کند که از افراد خسته دور شوید “کمتر غذا بخورید ، بیشتر حرکت کنید”.

این چیز خوبی است ، زیرا CICO زباله استبه اساساً سعی می شود فیزیک را در موجودات پیچیده بیولوژیکی به کار گیرد. اگر همه افراد برای کاهش وزن و حفظ آن باید غذای کمتری بخورند و بیشتر حرکت کنند ، من فکر می کنم همه ما در بدن کوچکتر قرار داریم.

اما یک مدل دیگر که به طور گسترده در جامعه علمی پشتیبانی می شود وجود دارد و این مدل تشخیص می دهد که عوامل زیادی بر میزان چربی بدن ما تأثیر می گذارد.

  • عوامل گسترده شامل تعاملات بین ژنتیک ، اپی ژنتیک ، رویدادهای زندگی و محیط ما است.
  • فاکتورهای خاص تر عبارتند از: بله ، چقدر حرکت می کنیم و چه چیزی / چقدر می خوریم ، اما همچنین مدارهای مغزی که مصرف غذا را تنظیم می کنند (شامل هورمون های اشتها و سیری) ، قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی مختل کننده غدد درون ریز مانند PFC و BPA ، میکروبیوتای روده ، عوامل اجتماعی و اقتصادی (این ممکن است شامل مواردی مانند استرس ، ضربه ، فقر ، دسترسی به محله های امن و پیاده روی باشد).

خیلی پیچیده ، همانطور که در تصویر بالا منعکس شده استبه

همه کربوهیدرات ها شیطان نیستند

مدل کربوهیدرات-انسولین برای کربوهیدراتهای فرآوری شده ، که آنها را سریعتر هضم و جذب می کنیم ، بنابراین بله ، می تواند باعث افزایش قند خون شود ، که می تواند ترشح انسولین را نیز افزایش دهد. کاملا درست است. با این حال ، این مشکل بیشتر برای افرادی است که قند خون ناشتا دارند و بالاتر از حد معمول است خوردن مقدار زیادی “کربوهیدرات سریع” برای افراد صرف نظر از وضعیت سلامتی آنها ، راهی رضایت بخش نیست.

چرا؟ زیرا احتمالاً سطح انرژی شما کمتر پایدار خواهد بود و احتمالاً بلافاصله پس از صرف غذا گرسنه خواهید شد. بنابراین ، من به مشتریان خود توصیه می کنم غذاها و میان وعده های “مختلط” بخورند به عبارت دیگر ، غذاهای غنی از کربوهیدرات را با غذاهای حاوی پروتئین و چربی جفت کنید. این عمل هضم و جذب را کند می کند.

یک مثال می تواند کباب با برنج ، سبزیجات ، پروتئین (مرغ ، گوشت گاو ، میگو ، توفو یا تمپه) و مقداری چربی روغن کنجد و شاید مقداری بادام زمینی یا بادام زمینی روی آن بپاشید. یکی دیگر می تواند تاکو ماهی با سبزیجات و آووکادو خرد شده باشد. راه دیگر این است که به کاسه بلغور جو دوسر خود آجیل اضافه کنید یا در اواسط بعد از ظهر وعده غذایی میوه خود را با مقداری آجیل یا مقداری پنیر میل کنید.

جایی برای کربوهیدراتهای فرآوری شده (مقوله ای که حاوی دسرهای زیاد و غذاهای بسته بندی شده است) به عنوان “غذای سرگرم کننده” وجود دارد ، اما کربوهیدراتهای مغذی و پر فیبر (غلات کامل ، میوه ها ، سبزیجات ، لوبیا) به ما در بهبود کیفیت رژیم غذایی کمک می کند و به ما کمک می کند احساس بهتری داشته باشیمبه این را می توان به روش تجربی انجام داد تا روش سفت و سخت و مبتنی بر قوانین.

(باید توجه داشته باشم که این مقاله توصیه می کند که مقدار کمی کربوهیدرات با کیفیت بالا را ادامه دهید ، اما بسیار خوشحال ، مبتنی بر قوانین و به جرات می گویم ترس-اساس ، راه)

همه افراد به طور یکسان به کربوهیدرات ها پاسخ نمی دهند

شواهد علمی خوبی وجود دارد که نشان می دهد بیشتر کربوهیدرات های ما تولید می شوند کیفیت کربوهیدرات ها برای سلامتی ما مفید هستند. اما وقتی صحبت از محدودیت کربوهیدرات ها می شود ، برای همه مناسب نیست. مطالعه DIETFITS مطالعه ای است که به زیبایی این واقعیت را نشان می دهد.

محققان به طور تصادفی 609 زن و مرد سالم 18 تا 50 ساله را انتخاب کردند رژیم کم چرب یا کم کربوهیدراتبه آنها هشت هفته را تا حد ممکن با چربی یا کربوهیدرات مصرف کردند – هدف 20 گرم بود – سپس چند هفته دیگر در آنجا ماندند. پس از آن ، آنها به تدریج چربی یا کربوهیدرات خود را افزایش دادند تا به نقطه ای رسیدند که هنوز “کم” بود ، اما احساس کردند که می توانند پس از پایان مطالعه 12 ماهه به خوردن غذا بسنده کنند.

  • گروه کم کربوهیدرات به خوردن غذاهایی مانند آووکادو ، آجیل و دانه ها ، مراتع ، ماهی پایدار و گوشت گاو علفی تشویق شد.
  • گروه کم چرب به غلات کامل ، لوبیا و عدس ، میوه های فصلی ، گوشت بدون چربی و لبنیات کم چرب تمایل داشت.
  • وجه مشترک همه سبزیجات فراوان و سالاد تازه بود.

محققان تصور می کردند که عملکرد خوب هر رژیم غذایی بستگی به سطح انسولین و ژنوتیپ آن دارد– آیا آنها الگوی ژنی داشتند که می تواند بر چگونگی متابولیسم چربی یا کربوهیدراتها تأثیر بگذارد؟ اما وقتی افشاگری بزرگ فرا رسید ، هیچ یک از آنها بی تفاوت نبود. در هر گروه تغییرات زیادی در کاهش وزن وجود داشت – برخی از افراد وزن قابل توجهی را از دست دادند در حالی که دیگران وزن خود را افزایش دادند. میانگین کاهش وزن برای هر گروه یکسان بود و بین رژیم غذایی تعیین شده و سطح ژنوتیپ یا انسولین ارتباط معناداری وجود نداشت.

این ایده جذابی است که اگر غذاهای “مناسب” بخوریم ، می توانیم وزن کم کنیم یا از افزایش وزن جلوگیری کنیم ، اما این درست نیست. اگر چنین بود ، علم به آن پایبند بود و اجماع علمی وجود داشت.

هی فوبیای چاق

مانند بسیاری از تحقیقات و مقالات مربوط به “چاقی” ، CIM به ننگ وزن وابسته است. این بدان معناست که همه افراد در بدن بزرگ باید “ثابت” باشند و پیروی از دستورالعمل های آنها منجر به یک راه حل پایدار می شود.

همچنین به این معنی است که همه افرادی که در بدن چاق هستند (من از چربی به عنوان توصیف کننده خنثی استفاده می کنم ، مانند “بلند” یا “چشم های قهوه ای”) مقاومت به انسولین دارند ، که قطعاً اینطور نیست. برخی از افراد قادر به ذخیره چربی بیشتر بدن بدون ایجاد هیچ گونه مشکل سلامتی هستند.

اگرچه مدل CIM تا حدی درست بود (یعنی اگر خوردن “بیش از حد” کربوهیدراتهای فرآوری شده عامل حرکت این اتوبوس باشد) ، هنوز همه عوامل دخیل در “چاقی” نشان داده شده در نمودار بالا را نادیده می گیرد. و این فرض بر این است که حذف کربوهیدرات های فرآوری شده همه (یا حداقل اکثر آنها) را لاغر می کند.

و اگر فردی دارای مقاومت به انسولین است ، که اغلب زمانی اتفاق می افتد که فردی در آستانه ابتلا به دیابت نوع 2 باشد ، راه های زیادی برای حل آن بدون رژیم گرفتن و شمارش ماکروها در جهت کاهش وزن وجود دارد.

  • کاهش استرس (افزایش سطح هورمون استرس کورتیزول می تواند سطح انسولین را مختل کند)
  • فعالیت بدنی منظم و دلپذیر (استفاده از ماهیچه های ما به جلوگیری یا کاهش مقاومت به انسولین کمک می کند)
  • خواب کافی (کیفیت پایین خواب با افزایش مقاومت به انسولین همراه است) و درمان آپنه خواب در صورت نگرانی
  • غذاهای متعادل و مخلوط با کربوهیدراتهای با کیفیت بالا بخورید (همانطور که در بالا توضیح داده شد)
  • برای یادگیری غذا خوردن هماهنگ با گرسنگی و سیری طبیعی

نتیجه گیری این است که تحقیقات نتوانسته است یک روش ایمن برای کاهش وزن دائمی را شناسایی کند. بنابراین چرا بر این نکته که چگونه می توانیم انتخاب های غذایی و عادات زندگی خود را به گونه ای تغییر دهیم که به ما کمک می کند هر روز احساس بهتری داشته باشیم و در عین حال از سلامت طولانی مدت خود حمایت کنیم ، تمرکز نکنیم. این تغییرات بدون توجه به وزن هر کسی ارزش واقعی دارند.

و از آنجا که سلامت فقط مربوط به “انتخاب های شخصی” نیست باید شاهد تغییرات سیستمیک باشیم در مورد برابری درآمد ، دسترسی به مراقبت های بهداشتی ، محله های سالمتر و ایمن تر و پایان تبعیض بر اساس نژاد ، جنسیت ، جنسیت ، اندازه بدن و غیره. بله ، قسمت سخت آن است.

نتیجه نهایی

وقتی رسانه ها از یک نظریه علمی صرف نظر می کنند ، به راحتی احساس می کنید که باید سعی کنید آن را در مورد خود به کار بگیرید. یا اگر اسب قبلاً اصطبل را ترک کرده است (به عبارت دیگر (در بدن بزرگتری هستید) ، ممکن است احساس گناه کنید که با خوردن “بیش از حد” کربوهیدراتهای فرآوری شده “این کار را با خود انجام داده اید”. یک نفس بکشید و اگر فقط دو مورد از این پست را به خاطر دارید ، اینها را بیان کنید: 1) CIM فقط یک نظریه است ، واقعیتی ثابت نشده است ، و 2) عوامل بسیار ، بسیار زیاد بر وزن بدن تأثیر می گذارد (به بالا بروید و دوباره آن نمودار را ببینید).


کری دنت یک متخصص تغذیه ، نویسنده مستقل ، مشاور غذاخوری بصری ، نویسنده و سخنران مستقر در شمال غربی اقیانوس آرام است. ابرقدرت های او عبارتند از: افسانه های تغذیه ای انفجاری و زنان را تقویت کند احساس بهتری در بدن خود داشته باشند و غذاهایی را انتخاب کنند که از لذت ، تغذیه و سلامتی پشتیبانی می کند.

این پست را چاپ کنید این پست را چاپ کنید

No Responses

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها
    https://2cindiet.ir/

     

    https://adiet.ir/

     

    https://atkinsshop.ir/

     

    https://arydiet.ir/

    https://badiet.ir/

     

    https://behsadiet.ir/

     

    https://cdiet.ir/

     

    https://chetorr.ir/

     

    https://cliksalamat.ir/

     

    https://clobfit.ir/

     

    https://dfdiet.ir/

     

    https://dietcolob.ir/

     

    https://dietdarmani.ir/

     

    https://dietforlife.ir/

     

    https://dietgroups.ir/

     

    https://dietiic.ir/

     

    https://dietition.ir/

     

    https://dietrejim.ir/

     

    https://dietsalamat.ir/

     

    https://dietsnews.ir/

     

    https://dranbaraa.ir/

     

    https://drbizh.ir/

     

    https://drrezbiz.ir/

     

    https://drshadibizhani.ir/

     

    https://drvitamind.ir/

     

    https://elmetaghzie.ir/

     

    https://exirsalamati.ir/

     

    https://fdiet.ir/

     

    https://fitanfood.ir/

     

    https://fitnesdiet.ir/

     

    https://fitaamin.ir/

     

    https://ganut.ir/

     

    https://foodketo.ir/

     

    https://ghafaridiete.ir/

     

    https://gi-si.ir/

     

    https://gvrt.ir/

     

    https://h-new.ir/

     

    https://happydiet.ir/

     

    https://healthdiets.ir/

     

    https://healthsnews.ir/

     

    https://hodafit.ir/

    https://kermanycom.ir/

     

    https://holodiet.ir/

     

    https://kermanyy.ir/

     

    https://ketogenicdiets.ir/

     

    https://ketodietshop.ir/

     

    https://nuteladiet.ir/

     

    https://nutgeram.ir/

     

    https://nutri-diet.ir/

     

    https://nutricell.ir/

     

    https://nutritionistsnews.ir/

     

    https://mdiet.ir/

     

    https://ketoshope.ir/

     

    https://oplasdiet.ir/

     

    https://parsiandiet.ir/

     

    https://ketozists.ir/

     

    https://laghariii.ir/

     

    https://limome.ir/

     

    https://lemondiet.ir/

     

    https://lagharifit.ir/

     

    https://maangdiet.ir/

     

    https://mi-xi.ir/

     

    https://na-hi.ir/

     

    https://na-se.ir/

     

    https://namnakk.ir/

     

    https://newsab.ir/

     

    https://newshealth.ir/

    https://nildiet.ir/

     

    https://novinn.ir/

     

    https://pcosdiet.ir/

     

    https://pezeshknew.ir/

     

    https://realnutrition.ir/

     

    https://reghim.ir/

     

    https://regimekhob.ir/

     

    https://rejimeketo.ir/

     

    https://rejimkermany.ir/

     

    https://rezhimdarmani.ir/

     

    https://rezhimeghazayi.ir/

     

    https://sabosdiet.ir/

     

    https://rezhimesalem.ir/

     

    https://salamatnew.ir/

     

    https://rezhimlaghar.ir/

     

     

    https://sebnews.ir/

     

    https://zolangdiet.ir/

     

    https://zdiet.ir/

     

    https://xdiet.ir/

     

    https://truediet.ir/

     

    https://taqhzie.ir/

     

    https://wellfitdiet.ir/

     

    https://taghziehnew.ir/

     

    https://sibe-salamati.ir/

     

    https://sha-min.ir/

     

    https://gamewake.ir/

     

    https://giahpezeshkan.ir/

     

    https://ispmr.ir/

     

    https://megig.ir/

     

    https://storg.ir/